Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin üst tarafında bulunan otoparkta, park halindeki otomobilin freninin boşaldı. Otomobil 3 metre yükseklikten yolun altında bulunan apartmanın önüne düştü.
Apartmanın önünde bulunan park halindeki başka bir otomobilin üzerine düşen otomobil askıda kaldı.

Olay Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin üst tarfında bulunan otopark alanında meydana geldi. İddiaya göre; Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne gelen ve aracını otopark alanına park eden Semih Albay'a ait olduğu oğrenilen 67 ZC 630 plakalı otomobilin, bilinmeyen bir nedenle fren boşaldı. Park alanından kendiliğinden hareket eden araç yolun altında bulunan apartmanın önüne uçtu. Araç, apartmanın önünde park halinde bulunan ve Kaya Y. isimli vatandaşa ait olduğu öğrenilen 67 DL 943 palaklı otomobilin üzerine düşerek askıda kaldı. raçlardan ikisi de kullanılamaz hale geldi.
ÇOCUKLARA DERS OLDU
Çevrede oturan ve çocuklarıyla kazayı gören vatandaşlardan abzılar çocuklarına, 'Apartmanın önünde oyun oynamanızı bu yüzden istemiyoruz. Allah göstermesin, apartmanın önünde oyun oynarken çocukların üzerine de araç düşebilir' nasihatinde bulundu. Meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri olayla ilgli soruşturma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi