CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Ebru Uzun, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. Mazbata töreninin ardından açıklama yapan Başkan Uzun, “Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız ile barış, sevgi ve dostluk içerisinde, el ele, omuz omuza çalışmak için yola çıktık. Bunun sözünü daha önce de verdim ve şimdi de bu sözümü yineliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nın 10’uncu Olağan Kongresi’nde delegelerin desteğini alarak Merkez İlçe Başkanı seçilen Ebru Uzun, İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı. Mazbata törenine, CHP’li kadınların ilgisinin yüksek olması da gözlerden kaçmadı. Düzenlenen mazbata ve devir teslim törenine, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, parti yöneticileri ve üyeler katıldı.

“BARIŞ, SEVGİ VE DOSTLUK İÇERİSİNDE, EL ELE, OMUZ OMUZA ÇALIŞMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Mazbata töreninin ardından konuşan ve yeni yönetimi ile heyecanlı olduklarını belirten Uzun, “Yönetime seçilen arkadaşlarım da ben de çok heyecanlıyız. Hepimize hayırlı olsun. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün neferlerine hayırlı olsun. Bundan sonra bütün Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız ile barış, sevgi ve dostluk içerisinde, el ele, omuz omuza çalışmak için yola çıktık. Bunun sözünü daha öce de verdim ve şimdi de bu sözümü yineliyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun Allah utandırmasın diyorum” açıklamasında bulundu. Mazbata töreninin ardından CHP Merkez İlçe Başkanlığı’ndaki makamına geçen Ebru Uzun, Merkez İlçe Başkanlığı’nı Cemal Şahin’den devraldı. Şahin, devir teslim töreninde yeni İlçe Başkanı Uzun’a çiçek takdim etti. Uzun, yapılan devir teslimin ardan yeni yönetimi ile makamında ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Editör: Pusula Gazetesi