Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ın oğlu Tuğberk Posbıyık, yaşamını Burçak (Ak) Posbıyık ile birleştirdi. Neriman &8211; Halil Posbıyık´ın oğulları Tuğberk ile Beyhan &8211; Behçet Ak ailesinin kızı Burçak, Ereğli Belediyesi Plaj Kamp Tesisleri´nde düzenlenen görkemli düğün töreni ile 15 yıllık aşklarını taçlandırdılar.








Çiftin nikah şahitliklerini, CHP Grup Başkanvekilleri Hakkı Süha Okay, Kemal Anadol, ERDEMİR Genel Müdürü Oğuz Özgen, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Doğan Bozkurt, Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak ve DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi yaptı.


Genç çiftin nikahlarını Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık kıydı. Nezih ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde, Posbıyıklar, şık, heyecanlı ve mutlu bir tablo çizdi.


Nikahın ardından Tuğberk Posbıyık´ın gelini hemen öpmek istemesi üzerine, Halil Posbıyık, "15 yıllık bir aşk bu, kolay değil, ta liseden arkadaşlar." dedi ve çifte dönerek, "15 yıl beklediniz birkaç dakika daha bekleyebilirsiniz." diyerek espri yaptı.

Halil Posbıyık, evlilik cüzdanını CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol´a uzatarak, geline vermesini istedi.


Anadol, Burçak (Ak) Posbıyık´a nikah cüzdanını mutluluklar dileyerek uzattı.


Düğün töreni süresince zaman zaman duygulu anlar da yaşayan Halil Posbıyık, kızının nikahını kendisi kıyamadığı için üzgün olduğunu belirtti.


Gelinini ve oğlunu yanına davet eden Halil Posbıyık, yeni evli çifte, Ereğli Belediyesi´nin armağanı olarak, üzerinde "Bir yastıkta kocayın" yazılı yastık takdim etti.


Törene, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk ile Ali Koçal, CHP Parti Meclisi Üyesi Buket Müftüoğlu, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Kozlu Eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, Alaplı eski Belediye Başkanı ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çoturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, ve çok sayıda tanınmış sima katıldı.


Düğünde sahne alan sanatçı Şeyda, davetlileri eğlendirdi. Profesyonel organizasyon şirketiyle gerçekleştirilen düğünde posbıyık çifti masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla ilgilendiler.

Editör: Pusula Gazetesi