Cumhuriyet Halk Partisi’nde ‘Köpek’ polemiği. CHP Merkez ilçe Kongresi Adaylık başvuruları sırasında Çiğdem Şekerci ve Cemal Şahin arasında ‘Köpek’ polemiği yaşandı. Ebru Çetinkaya Uzun’un Merkez İlçe Kongresi’ne aday olduğunu açıklamasının ardından Çiğdem Şekerci ile konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Kariyer Medya’da yayınlanan Umut Şekerci’nin köşe yazısına sert tepki gösterdi.

Umut Şekerci’nin Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerine hakaret ettiğini ifade eden ve Umut Şekerci’ye eşi Çiğdem Şekerci aracılığı ile tepki gösteren Cemal Şahin, “Biz köpek miyiz? Burada tasma töreni mi yapıyoruz? Böyle gazetecilik mi olur? Bu yazı bize karşı bir hakarettir ve bununla ilgili olarak yasal haklarımı kullanacağım” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, CHP Milletvekili Adayı Harun Akın, CHP Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk ve CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin'e isim vermeden ağır hakaretlerde bulunulan o yazı...

İŞTE UMUT ŞEKERCİ’NİN O YAZISI

Asalak, kan emerek yaşamını sürdüren bir canlı türü…
Bazı asalak türleri üzerinde yaşadığı bir diğer canlıya faydalı iken bazı asalak türleri ise kan emici özelliğe sahip olduklarından zarar vericidir.
Rahatsızlık verir, hasta eder ve hatta öldürücü dahi olabilir.
Bu yazıda bir asalağın kısaca hikayesine değinecek olup gelecek ile ilgili planlarına parmak basacağız…
Elbette köpeklerini ve yeni köpek adaylarını da unutmayacağız!

30 yıldır partisinin etinden sütünden faydalanan, partisi ve partilileri sayesinde her ne kadar adamlıktan nasibini almamış olsa da ‘’adam’’ sıfatına kavuşan kaypak herifin şu an farklı iki koltukta emaneten oturan iki köpeği bulunuyor.
Onun yerine havlayan, onun suçlarını örtbas etmeye çalışan, onun bir yerlere gelmesi adına onursuz olabilen bu iki köpekten biri emekli olmaya karar verdi.
Diğer köpeği ise zaten onursuz olduğundan istifa etmesi gereken koltuğu bırakmayarak hem sahibine köpeklik etmeye hem de köpekliğini örtecek il başkanı sıfatını korumak adına yeniden aday olmanın peşinde…
Ona günü geldiğinde değiniriz…

Göreve getirildiği ilk günlerde parti tarafından sevinçle karşılanan kamuoyunda da karşılık bulan şahin gözlü adam ne yazık ki ilerleyen günlerde istikrarını koruyamayıp 30 yıldır partinin kanını emen ASALAK herifin her dediğini yapan bir İT oldu!
Ve o it artık emekli olmaya karar verdi.
Haliyle başkasının yerine havlamak, başkasının yerine onursuzluğu üstlenmek yorucu geldi..
Kariyerinin son günlerinin ardından gelecek günlerde ne yazık ki ‘’Onurlu’’ bir yönetici olarak hatırlanmayacak olup tarihin sayfalarında ne yazık ki görev yaptığı yılları bir ‘’ASALAK’’ uğruna heba ederek geçirdiğinden ‘’ASALAK’’ herifin ‘’İTİ’’ olarak anılarda kalacak.

iti emekliye ayrılma kararı alınca Asalak herifin işi de zorlaştı…
Gelecekte kendisine ‘’BEYAZ’’ bir sayfa açabilmek adına aldı eline kağıdı ve kalemi çizdi de çizdi…
Azınlığı dışında çoğunluğu hayatta hiçbir başarısı olmayan ‘etiket’’ sevdalısı birçok ismi yeni‘’KÖPEĞİNİ’’ seçmeleri için ‘’HERGELE’’ yazdırdı ‘’BEYAZ’’ sayfasına!
Ama tüm bu atraksiyonları parti içinde ‘’YÜKSELEN’ yeni bir yüz, yeni bir isimle suya düşmenin eşiğine geldi.

ASALAK herif şimdilerde bu yeni yüzü kıskaca almanın planlarını yaparken yanı sıra eğer yeni yüzün iadesine sahip olamaz ise PAZAR’a çıkabileceği bir ‘İT’’ arayışı içerisinde.
Esasında tasmayı boyunlayabilecek bir it hazırda bulunuyor.
Ama parti içinde aniden yıldızı parlayan isim karşısında kim çıkarsa çıksın işi zor olduğundan asalak herif bu yeni yüzle anlaşmayı deneyecek..
Anlaşamaz ise mi?
İşte o zaman 3’üncü bir isim olarak ‘’İTİ’’ devreye girecek.
BOZ ayı ve SARI oğlan çoktan ‘’İT’’ arayışının son bulması adına ‘YEŞİL’’ diyarda toplantılarını yaptılar bile…
Toplantı sonunda ‘’İT’’ olmasına karar verilen isim bugün yarın ‘ben adayım’’ diye biat etmiş bir şekilde ‘’havlamaya’’ hazırlanıyor.
Ama iş sanıldığı kadar kolay değil…
Bir de 07 Haziran seçimleri öncesinde ‘’SENİN İTİN OLMAK İSTİYORUM’’ ve ‘’İTİN OLARAK NE DERSEN YAPACAĞIM’’ sözü veren MOTOR KAYIŞI kopuk biri daha ‘’söz’’ aldığından bugün yarın havlamaya başlar.
Başlıkta ‘’KÖPEK ARANIYOR’’ desek de aslında KÖPEK olmak için çoktan sıraya girilmiş hatta izdiham oluşmuş durumda.

NOT: ‘’İT’’ tabiri ‘’ağır’’ kaçmış diyerek tepki gösterenler olabilir diye hatırlatalım; ” kendilerinden İT olarak bahsettiğimi bilenlere ‘ÖZÜR’’ borcum yok. Çünkü ‘’İT’’ olmanın ‘AĞIRLIĞINI’’ kabullenmiş birine ‘İT’’ demek bana ağır gelmez.

Editör: Pusula Gazetesi