Zonguldak Gençlik Merkezi ve ve Zonguldak Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle ‘Gönüllülük Kanımızda Var’ sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.


Karaelmas Canpolat Pamay Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra Büro Memur Sen Başkanı ve yöneticileri, Kamu Sen başkanı ve yöneticileri, ASKF Başkanı, Saha Komiserleri Derneği Başkanı, Futbol İl Hakem Kurulu yöneticileri ve hakemler, Telekom Spor Kulübü, idareci, sporcu, yönetici katılarak kan bağışı kampanyasına destek verdiler.

HAKEM CAMİASI KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, MHK 11. Bölge Bölgesel Hakem Kurul eski Üyesi Erol Pesen, gözlemciler ve hakemler kampanyaya katılanlar arasındaydı.

Sosyal sorumluluk projesine camia olarak her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Cevahirkan bağışının önemine dikkat çekerek, hayat kurtarmanın güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.

YÜKSEL: ‘GÖNÜLLÜK KANIMIZDA VAR’ SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

Kan bağışlarının hayat kurtardığını ifade eden Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, “Gençlik Merkezi ailesi olarak ilimizde tüm gençlere, Kamu kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına sosyal sorumlulukla ilgili bilinçlendirme yapmak için kampanya düzenledik. Kan vermenin hem sağlık açısın, hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğunu biliyoruz.‘Gönüllülük kanımızda var’ sloganıyla bu etkinliği yapıyoruz. Tüm spor camiasını davet ettik bu projemize. Bu konuda inşallah herkes bilinçlenir, faydalı işlere vesile oluruz.

Editör: Pusula Gazetesi