Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşi ile tartıştığı ve başından yaralandığı iddia edilen kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kadın hastaneye kaldırıldı. Mahalleli 'Aile kavgası' derken, Suriyeli kadın ise 'Düştüm' diyerek şikayetçi olmadı.

Olay ilçeye bağlı Cihat Övül sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre eşi ile kavga eden ve Suriyeli olduğu öğrenilen adamı evinden hızlı bir şekilde çıktığını gören mahalleli kadınlar, küçük çocukların ağlayarak evden çıkması üzerine Suriyeli kadının yanına gitti. Kadının başından yaralandığını gören mahalleli 112 ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri isminin Ilham Elhammadi (39) olduğunu öğrendikleri kadına ilk müdahaleyi evde yaptı. Sağlık ekipleri yaralı kadına müdahalesi sırasında mahalleli kadınlar gazetecilere "Aile kavgası. Aile kavgası var arada. Eşi evden bir hılımla çekti gitti ama, Polise söylemek istemiyorlar" dedi.

Evdeki müdahalesi tamamlanan ve başında yarık oluşan Suriyeli kadın, ambulansa alınarak Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada tedavisi tamamlanan Suriyeli kadın, eşi ile kavga etmediğini, banyo da düşüp yaralandığını söylemesi üzerine evine gönderildi. Eşinin isminin öğrenilemediği kadının 3 çocuğu ile birlikte yaklaşık 6 ay önce eve yerleştiği ve ailenin geçim sıkıntısı çektiği iddia edildi.

Editör: Pusula Gazetesi