Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kaldırıma çarpan yaya geçidinde otomobil takla attı. Sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kaza akşam saatlerinde Yeşiltepe Kepez yolunun Göçmenler Sokak kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Kepez istikametinden şehir merkezi istikametine seyir eden Emre Adıgüzel (21) idaresindeki 67 LK 366 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak takla attı. Kazada yaralanan sürücü polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen sürücünün babası Yıldıray Adıgüzel ise oğlunu malzeme alması için gönderdiğini belirterek kazanın nasıl meydana geldiğini bilmediğini söyledi. Baba Adıgüzel oğlunun hastaneye kaldırıldığını ve sadece kolunda kırık olduğunu öğrendiğini ifade etti.

Kaza nedeniyle Yeşiltepe Kepez yolunun Ereğli istikametinde trafik yaklaşık yarım saat boyunca tek şeritten verildi. Polis ve çevredeki vatandaşlar takla atan otomobili iterek lastikleri üzerine düşürdü. Otomobilin çekici vasıtası ile olay yerinden kaldırılması ile yol yeniden çift şeritten trafiğe açılırken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi