Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, seçim gezileri kapsamında dün bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Acılık Sanayi Sitesi’nde esnafla kahvaltıda buluşan Özbakır, burada esnafın sorunlarını dinledi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Özbakır, öncelikle Başhekim Emre Erbaycu’yu makamında ziyaret etti. Özbakır’a ziyarette; Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer eşlik etti.

ERBAYCU: “YENİ BİR HASTANEDE BÖYLE FİZİKİ ŞARTLARDA ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Dr. Erbaycu, ziyaret için teşekkür ederek “Hastanemiz 24 saat hizmet veren bir hastane, pek çok dalda yenilikleriyle hizmetlerine devam ediyor. Zonguldak halkının emrindeyiz, 24 saat hizmet vermemiz dolayısıyla da bölgeye de hizmet veriyoruz. Yeni bir hastanede böyle fiziki şartlarda çalışmaktan gurur duyuyoruz. 28 diş hekimiyle hastanede hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduk. Seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

ÖZBAKIR: “ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM VE TEBRİK EDİYORUM”

Özbakır ise “Seçim gezilerimize devam ediyoruz, bugün Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeyiz. Daha önceden birlikte çalıştığımız bir arkadaşımız. Başarılı çalışmalarını biliyoruz. Merkezde herhangi bir sorun var mı ya da yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı diye kendisini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

VATANDAŞ AMELEBİRLİĞİ HASTANESİ İÇİN YOL İSTEDİ

Özbakır ve beraberindekilerle klinikleri ziyaret ederek doktorlardan ve sıra bekleyen hastalardan destek istedi. Hastaneye gelen bir vatandaş, Özbakır’a Uzunmehmet Meslek ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin yolunun ne kadar kötü olduğunu anlattı. Hastanenin yoluna çare bulunması için talepte bulunan vatandaş “Hastaneye gitmek için özel bir araban olacak, akciğer hastası olan bir kişi oraya nasıl yürüsün. Ona lütfen bir el atın” dedi. Özbakır ise hastaneye bir servis verebileceklerini belirterek konuyla ilgileneceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi