Aydi Ayakkabı Mağazaları, 28´inci şubesini Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde açtı. Açılışta yeşil kartlılara bedava ayakkabı dağıtılırken, 1 TL´ye de ayakkabı satıldı.
Mağazanın açılışı öncesinde yeşil kartı olan vatandaşlar isimlerini yetkililere yazdırırken, açılış yapıldıktan sonra kalabalık mağazaya akın etti. Açılışın ardından mağazaya giren vatandaşlar, ucuz ayakkabıların bulunduğu reyonlara saldırarak ikişer üçer ayakkabı aldı. Kısa süreli izdihamların da yaşandığı mağazada, yeşil kartı olan ve ismini yazdıran vatandaşlara bedava ayakkabı verildi. Mağaza yeni açılmasına rağmen birkaç saat içerisinde rafların büyük bir kısmı boşaldı.
Aydi Ayakkabı Mağazaları Genel Müdürü Bekir Aydın, 28´inci şubelerini Karadeniz Ereğli´de açmaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, mağaza için daha büyük bir yer bulamadıklarını kaydetti. Ekonomik krize inat yatırımlarına devam ettiklerini anlatan Aydın, "Bugün Zonguldak Ereğli´de de Aydi yatırımlarına devam ediyor. Anadolu´nun, Türkiye´nin her noktasında sıcak, yoğun bir alakayla karşı karşıyayız. Bugüne kadar ayda 4 mağaza açıyorduk. 8´inci ay itibarıyla bunu 8´e çıkardık. Müşterilerimizin güveni, teveccühü gün be gün artmaktadır. 8´inci ayın 15´inde bir gün içerisinde Türkiye´nin birçok noktasında 3 mağaza birden açacağız. Şu an itibarıyla İstanbul Ümraniye, Süleymaniye, Sultanbeyli, Tokat, Sivas, Kırıkkale, Tekirdağ, Antalya, Ankara 29 tane mağaza açacağız. Aydi´de kriz yok. Aydi yatırımlarını halktan aldığı destekle, güçle, büyük bir memnuniyet içerisinde gün be gün artırmaktadır. Ürün olarak, fiyat olarak, konsept olarak bunların hepsi Aydi´de. Kendine özgü tasarımlarıyla moda ürünlerini ekonomik fiyata sunan indirim ayakkabı mağazacılığı yapan Aydi, bugünden itibaren ciddi bir reklam kampanyasına da girecektir. Büyük metrekareli mağaza bulamıyoruz. Aydi için en büyük sıkıntı bu. Yoğun kalabalıktan dolayı büyük metrekareye ihtiyacımız var. Ürün çeşidimizi yeterince sergileyemiyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi