Başbakan Ahmet Davutoğlu ATO Congresium'da AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı. Tazelendiklerini ve yenilendiklerini ifade eden Davutoğlu, 'Haydi Bismillah' diyoruz" dedi.

Zonguldaklıların da en çok merak ettiği asgari ücret ve emeklilere yönelik müjde veren Davutoğlu, emekliye yeni zam yapılacağını, asgari ücretin 1300 TL'ye çıkarılacağını da söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti'nin seçim beyannamesini açıklarken, yapacakları arasında Filyos Limanı’nın tamamlanacağının müjdesini verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmasında, "Türkiye'mizin 3 tarafı denizlerle kaptı ve denizimizin bereketini attırmak için 3 liman projemiz var. 25 milyon ton dökme yük kapasiteli Filyos Limanın inşa çalışmaları başlama aşamasında. 2023 vizyonu çerçevesinde Karadeniz Bölgemizde ticaretin altyapısına büyük katkı verecektir. Filyos Limanı yapımını tamamlayacak, Çandarlı ve Mersin konteyner liman yapım projelerini yürüteceğiz" dedi.

ZONGULDAK PROGRAMI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor.

Editör: Pusula Gazetesi