Şu ana kadar kadroya toplamda 19 futbolcu kazandırılırken, görüşmede olunan 3 futbolcuyla daha anlaşma sağlanarak transfer döneminin kapatılacağı belirtiliyor.


Zonguldakspor&[#]8217;da iç transfer tamamlanırken kadroya dahil edilen 11 dış transfer, 8 iç transferin ardından 5 oyuncuyu daha Zonguldakspor renklerine bağlayacak olan yönetim yeni sezon açılışını gerçekleştirmek için çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.


Zonguldakspor dış transferde Ünyespor&[#]8217;dan Rıfat Engiz ve Miraç, Trabzon Yalıspor&[#]8217;dan Selçuk Hardaloğlu, Giresun Keşap Belediyespor&[#]8217;dan Gökhan Yamak, Ereğli Belediyespor&[#]8217;dan Recep Akdaş, Mersin Mezitlispor&[#]8217;dan Mert Demircan, Devrek Belediyespor&[#]8217;dan Can Kaya, Aksarayspor&[#]8217;dan Hasan Koç, Fatsaspor&[#]8217;dan kaleci Cemal, Devrek Belediyespor&[#]8217;dan Can ve Aksaray Belediyespor&[#]8217;dan Hasan ile anlaşarak sözleşme imzalarken iç transferde de Kaleci Adem Baş, Oğuzhan, Engin, Sercan, Burak, Aytunç, Adem ve Cem&[#]8217;i renklerine bağladı. Öte yandan görüşmelerin sürdürüldüğü belirtilen Şanlıurfa Belediyespor&[#]8217;dan Ramazan Taşkaya ve Kayseri Pansuspor&[#]8217;dan Erol ile bu hafta içerisinde anlaşmaya varılması bekleniyor. Sürpriz bir oyuncuyu daha kadroya dahil edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Celal İncekara, Zonguldaklı bir başka sürpriz oyuncuyla da temas halinde olduklarını belirtti. İç transferi kapadıklarını belirten İncekara, dış transferde 4 ya da 5 oyuncuyu daha kadroya katarak 2 Ağustos Pazartesi günü sezon açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Zonguldakspor&[#]8217;u yeni sezonda hak ettiği yere getireceğiz diyen Kulüp Başkanı Celal İncekara, &[#]8220;Takımımız iç ve dış transferde değerli futbolcularla anlaşma sağlamıştır. Bundan sonraki süreçte Zonguldakspor&[#]8217;un başarısı için elimizden gelen gayreti yeni ve eski oyuncularımızla gösterecek ve Zonguldakspor&[#]8217;u özlenen yere 3. Lig&[#]8217;e taşıyacağız&[#]8221; dedi.


Kulüp binasında bakım-onarım sürüyor


Öte yandan kulüp binasının tadilatta olduğunu söyleyen İncekara, kulüp binasının boyanarak çehresinin değişeceğini ve binanın dış kısmına takımın renkleri olan kırmızı-lacivert şerit çekileceğini belirtti.


Sergio geri gelecek mi?


Öte yandan geçen sezonda Zonguldak spor kadrosuna dahil edilen ve takımda kalması konusu bir türlü netlik kazanamayan Brezilyalı Sambacı Sergio&[#]8217;nun oturma izninin devam ettiği öğrenildi. Yeni sezonda yine tekrar Zonguldakspor için mücadele verebileceği takıma geri dönebileceği öğrenilen futbolcunun yurtdışında olduğu öğrenildi. Kulüp Başkanı Celal İncekara, Sergio&[#]8217;nun menajeri ile görüşme içerisinde olduklarını belirterek, geçtiğimiz sezonda ücreti peşin ödenen ve takımda istenen seviyede kadroya dahil edilemeyen Sergio&[#]8217;nun bu sezon Zonguldakspor&[#]8217;da tek yabancı oyuncu olarak oynaması Zonguldaksporlulara sürpriz olabilir, ifadesine yer verdi.

Editör: Pusula Gazetesi