Kulüp binasının hareketli olduğu şu günlerde futbolcu transferinde atağa geçen Zonguldakspor güçlü bir kadroyla yeni sezona girmeye hazırlanıyor. Dış ve iç transferde yaptıkları 16 transferle bu sezon güçlü bir ekip kurmayı hedefleyen Kırmızı-Lacivertli yönetim, kulüp binasında yapılan toplantıyla Zonguldakspor&8217;da geçen sezon forma giyen Engin&8217;i yeniden kırmızı lacivertli renklere bağladı. Yeni sezonda yeniden Zonguldakspor için ter dökecek olan Engin&8217;i takıma kazandıran yönetim, ardından Ereğli Belediyespor&8217;da geçen sezon formayı giyen Cihat ile anlaşarak sözleşme imzaladı.


10 gün içerisinde yaptığı 16 transferle amatör ligde güçlü bir ekip kuran Zonguldakspor yönetiminin önümüzdeki günlerde de transferlere devam edeceği bildirildi.


Zonguldakspor Kulüp Başkanı Celal İncekara, &8220; Zonguldakspor&8217;umuzun bu sezon 3. lige yükselmesi için yönetim ve antrenörlerimiz olarak Zonguldakspor&8217;a yakışan ve mücadele edecek olan futbolcuları takımımıza kazandırıyoruz. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sonrasında hocamızın bize sunduğu rapor doğrultusunda daha önce görüştüğümüz futbolcularla anlaşarak Kırmızı lacivertli ekibe kazandırdık. Bu zamana kadar yaptığımız iç ve dış transferde 16 futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Önümüzdeki günlerde de transferlerimiz devam edecek. Zonguldakspor&8217;u bu sezon özlediği yere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi