Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB işbirliği ile açılan ve geçtiğimiz günlerde sona eren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreni odanın toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Törene, KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Bahadır Gevher, KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Çelik ve Halil Akçan katıldı.

Eğitimci Hülya Gümüşok tarafından verilen kursun sonunda sertifika almaya hak kazananlar hazırladıkları iş planları ile KOSGEB’e başvurarak 30 bin liraya kadar hibe olarak, 70 bin liraya kadar da faizsiz geri ödemeli banka kredisi desteğinden yararlanabilecek.

30 kişiden oluşan yeni girişimci adaylarına KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar, iş planı ve KOSGEB destekleri hakkında bilgi vererek soruları cevaplandırdı.

Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, yeni girişimcilere bundan sonraki iş hayatlarında başarılar dileyerek, “KOSGEB ortaklığı ile düzenlediğimiz girişimcilik kurslarımıza devam edeceğiz. İleride kendi işinizin patronu olmak isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından kursu başarı ile bitirenlere sertifikaları KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Bahadır Gevher, KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Çelik ve Halil Akçan tarafından verildi.

Editör: Pusula Gazetesi