Vatandaşlar trafiğin rahatlaması için yapılan bağlantı yolunun tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Ama Zonguldak´ta yaşayan vatandaşlar trafik adına ne yapılırsa yapılsın bu trafiğin düzeleceğine inanmıyor.


Trafik ekipleri gerekli denetimleri yapıyor. Fakat vatandaş aracını çekecek ücretsiz otopark bulamadığı için boş bulunan her yere park ediyor. Japon Pazarı yokuşunda yaşanan trafik sorunu da artık vatandaşı çileden çıkarır hale geldi.


Yolun dar oluşu bir yana vatandaşın da çift sıra araçlarını park etmesi nedeniyle trafik bozuk saat gibi işler hale geldi.


Her gün bir kazanın yaşandığı Japon Pazarı yokuşunda, vatandaş artık yetkilileri dahi suçlamayı bırakıp birbirine saldırmaya başladı. Yolun dar oluşunu ve araçların park ediliş şeklini bile kabullenen vatandaşlar hatayı birbirinde arayıp, çözüm yolu bulmaya çalışıyorlar. Ama sonuç hep aynı. Birbirine söylenen iki kötü söz ve vazgeçip çekip gidiyorlar.


Zonguldaklılar artık kesin çözüm yolu bekliyorlar. Bağlantı yolunun biran önce bitirilip az da olsa bu trafiğin düzelmesini bekliyorlar.

Editör: Pusula Gazetesi