EROL PESEN 11. BÖLGE GÖREVİ DEVRETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından, 11. Bölgede görev değişikliği yaptı. Kuddusi Müftüoğlu başkanlığında oluşturulan yeni MHK, görev dağılımında değişikliğe gitti.

MHK’de 3 yıldır Bölge üyeliğini görevine yürüten Erol Pesen’in yerine Karabük’ten Kerim Deveci’nin atandığı açıklandı. Pesen, yeni sezonda Ulusal gözlemci olarak yoluna devam edecek.

PESEN: BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Eren Pesen görev değişikliğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “06.06.2008 yılında devir aldığım İl Hakem Kurulu Başkanlığını 4 yıl yaptıktan sonra, 2012 Yılında 11. Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyeliğine atanmış oldum ve bugüne kadar bu göreve devam etmiş bulunmaktaydım. 05.08.2015 tarihi itibarıyla 11.Bölge Bölgesel Kurul üyeliğini Karabük İlinden Kerim Deveci arkadaşıma devir ettim. Bu Bir Bayrak Yarışıdır . Amaç Hakem ve Gözlemci kardeşlerimize hizmet etmektir. Yeni atanan arkadaşım Kerim Deveci ye başarılar dilerim Siz değerli Basın Mensubu kardeşlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum inşallah İleriki günlerde tekrar beraber çalışma fırsatımız olur. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Ulusal Gözlemci olarak görevime devam ediyorum.

Editör: Pusula Gazetesi