ZONGULDAKSPORLU TARAFTARLARDAN KAMP ÇIKARMASI

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir kampında sürdüren Zonguldakspor’a taraftarlar sürpriz yaptı. Nevşehir kampında bir haftayı geriden bırakan Kırmızı-Lacivertliler sıcak havaya aldırış etmeden tempoyu her geçen gün yükseltiyor. Zonguldakspor’un taraftar gruplarından ‘Ultras Elmas’ Cumartesi günü, takımın kamp yaptığı Nevşehir’e çıkarma yaptı.

Pazar günü sabah saatlerinde Nevşehir’e ulaşan Zonguldakporlu taraftarlar soluğu takımın kamp yaptığı Avrasya Hotel’de aldı. Otel önünde taraftarlar takımlarına sevgi gösterilerinde bulunurken, teknik ekip ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kırmızı-Lacivertliler, gündüz Nevşehir’in tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret etti, akşam saatlerinde ise 3. Lig ekibi Dersimspor’la yapılan hazırlık maçını takip etti. Hazırlık maçı 18´de başladı. Zonguldakspor ilk hazırlık maçında Niğde Belediyespor’u 1-0 skorla yenmişti.

ULTRAS ELMAS’TAN MESAJ VAR!

Ultras Elmas taraftar grubu, sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı, “Ultras Elmas sezonun ilk deplasmanını Nevşehir´e yapıyor. Nevşehir´de kampta bulunan oyuncularımızın yanına şampiyonluk sözü almaya gidiyoruz.

Kimi takımlar lig maçının deplasmanına bile seyirci bulamazken; Ultras Elmas, kampa deplasman yapıyor! Bu sene çok daha sağlam geliyoruz, üstelik bu daha başlangıç.”

DERNEK’TEN TAM DESTEK

Zonguldak’ta kısa bir süre önce kurulan 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri de, Nevşehir kampında takımlarına destek verdi.

Editör: Pusula Gazetesi