102. yılını yaşayan Fenerbahçe Kulübü&[#]8217;nde, ´´Dünya Fenerbahçeliler Günü´´ olarak benimsenen 19.07 günü Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği tarafından kutlandı.


Dernek Başkanı Abdulkadir Erbağcı başkanlığındaki topluluk tarafından Valilik binası önünde Atatürk Anıtı´na çelenk konuldu, İstiklal Marşı okundu.


Erbağçı, burada yaptığı konuşmada, her yıl 19 Temmuz&[#]8217;da Dünya Fenerbahçeliler gününü kutladıklarını söyledi.


Kulüplerinin kuruluş yıl dönümünü kutlamalarının geleneksele dönüştürüldüğünü belirten Erbağcı Valilik binası önünde yaptığı konuşmasında şöyle dedi: ´´Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´te bir Fenerbahçeliydi. Büyük önderimizin kulübümüze gösterdiği özel ilgi, bizim için gurur kaynağıdır. Kendisi deniz sporlarına önem vermiş ve bu konuda direktifleri olmuştur. Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği olarak ilimizde faaliyetlerimizi yaygınlaştırmak için çok çalışacağız.´´


Futbol Turnuvası düzenleniyor


Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği tarafından Halı Saha Futbol Turnuvası düzenleneceği bildirildi. Bugün itibari ile düzenlenen turnuvaya katılımların başladığı belirtilen açıklamada takımların en fazla 10 kişiden oluşacağı ve takım sayısına göre oluşturulacak olan grupların tek devreli lig usulüne göre oynayarak turnuva sonunda kazanan takıma kupa verileceği ifade edildi.

Editör: Pusula Gazetesi