Yeni sezonda Amatör Süper Lig&[#]8217;de mücadelesini sürdürecek olan kırmızı-lacivertli ekibin yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında önceki kongrelerde yaşanan salon boşluklarının yaşanmaması beklenirken katılımın yüksek olacağı tahmin ediliyor.



Zonguldakspor Olağanüstü Genel Kurulu bugün toplanıyor. Kongre&[#]8217;ye giden Elmas ekibinde 24 Kasım 2008 günü yapılan önceki kongrede tek listeyle göreve gelen İşadamı Celal İncekara o dönemde yapılan ilk kongrede yeterli sayıya ulaşılamayan kongrenin ardından yapılan ikinci kongrede 390 delegeden hazır bulunan 42 delegenin 41&[#]8217;inin oyunu alarak sahipsiz olan Zonguldakspor&[#]8217;a sahip çıkmıştı.


Bugün Belediye Binası Nikah Salonu&[#]8217;nda saat 13.00&[#]8217;de yapılacak olan kongrede ise tek listeyle tekrar aday olacak olan Celal İncekara yapılacak olan kongrenin ardından görüşmelerin sürdüğü 15 futbolcuyla sözleşme imzalanacağını belirtti.


Bugün yapılacak olan kongreye katılımın yüksek olması beklenirken daha önce yapılan kongrelerdeki salon boşluklarının bu kongrede olmayacağı, spor kamuoyunun Zonguldakspor&[#]8217;a destek için salonda bulunacağı tahmin ediliyor.


Takımda ve kulüp binasında revizyona gidileceğini ifade eden Celal İncekara, kongrenin ardından kulübün boya-badanasının yapılarak, elektrik ve suyunun açılacağını söyledi.


Geçen sezon mücadele verdiği 3. Lig yükselme müsabakalarında istenen oyunu sergileyemeyen Zonguldakspor yeni sezonda Amatör Süper Lig&[#]8217;de mücadelesine devam edecek. Yeni teknik adam Cahit Terzi ile yola devam edecek olan Zonguldakspor&[#]8217;da, yardımcı teknik adam görevini Yıldırım Beyazıt Erdoğan yürütecek. Kulübün menajerliğine ise geçen sezon 3. Lig mücadelesi veren Hendek Gündoğduspor´un teknik direktörlüğünü yapan Abdullah Güneş getiriliyor.



Bugün Olağanüstü Genel Kurul&[#]8217;un toplanacağı Zonguldak spor&[#]8217;da yönetimde şu isimler bulunuyor: Yönetim Kurulu; Fuat Velioğlu, Şafak Karka, Mehmet Bozkurt, Engin Aygün, Şevket Işık, Adil Dilaver, Mert Öztürkoğlu, Kenan Güney, Ali Uzun, Zafer Sarı, Oğuz Demirci, Tolga Çebi, Gökhan Demir, Harun Çakmak, Mehmet Ayçicek, Denetleme Kurulu; Nuri Turpçu, Hasan Cevher, Murat Güney, ASKF Üyeliği; Hasan Ali Tutuğ, Kenan Güney, Adil Dilaver

Editör: Pusula Gazetesi