ARTIK SÖZ DEĞİL STADYUM İSTİYORUZ!

Geçmiş yıllarda siyasetçilerin ve yetkililerin defalarca Zonguldakspor’un maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun yıkılarak modern bir stadyum yapılacağı sözlerine taraftarlar artık inanmıyor. Sosyal medyada ‘Zonguldakspor’ grubu “Vurun kazmayı, ihale ihale ihale proje proje proje dediniz bitmiyor” sözleriyle tepki gösterdi.

ARTIK SÖZ DEĞİL STADYUM İSTİYORUZ!

Zonguldakspor taraftarı, Stadyum konusunda yıllardır verilen sözleri yerine getirmeyen siyasetçilere ve yetkililere tepkili.

Türkiye’nin bir çok kentine modern Stadyumlar yapılırken, Zonguldaksporlu taraftarlar her sezon öncesi‘Stadyum için proje hazır, kazma vurulacak’ sözleriyle avutuluyor.

Geçtiğimiz günlerce Zonguldak Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve beraberinde partililerle birlikte Stadyum konusunda yaptığı açıklamalar Zonguldakspor taraftarlarını tatmin etmedi.

Zonguldakspor’un Facebook Sayfası, defalarca Stadyumla ilgili projelerin hazır olduğu, ihalelere çıkacağı sözlerinin söylendiğini, yapılmadığından inandırıcılığının kalmadığı belirtildi.

TARİHİ ESER KAPSAMINA ALIN ‘MÜZE KARTLARI’ İLE STADYUMA GİRİŞ YAPALIM

Sosyal medyadan ‘Zonguldakspor’ grubu Stadyum konusunda şu açıklamayı yaptı, “Eğer yeni stadyum yapmayacaksanız bizleri oyalamayın ‘Tarihi eser’ kapsamına alın, bizde artık maç bileti değil de ´Müze Kartları´ ile stada giriş yapalım.

Vurun kazmayı, ihale ihale ihale proje proje proje dediniz bitmiyor. Evet katkılarınız sayesinde halen 1940 model tarihi eser stadyum kullanıyoruz!

Eyy Vekillerimiz,Eyyy Siyasetçilerimiz, Ey Spor Toto Teşkilatı, Ey Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ey Gençlik ve Spor Bakanlığı trilyonlar harcadığınız, 20 kamerayla canlı yayınlar yaptırdığınız Süper Lig´de taraftar bulamazken, biz bu stada her maç ortalama 8-9 bin kişi toplamda sadece 3-4 adet turnike kapısından girmeye çalışıyoruz. Kaybedilen her gün umudumuzu kırıyor. Bu taraftar her şeyin en iyisini hak ediyor ve bu taraftar uyumuyor her şeyi görüyor ve biliyor... Zonguldaksporumuzu Siyasete Alet Etmeyin, Ettirmeyiz!

Editör: Pusula Gazetesi