Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 33 yıldır hizmet veren Vera Pastanesi, Zonguldak Merkez Şubesi’ni görkemli bir törenle açtı. Çapar Ailesi’nin sahibi olduğu ve 1982 yılından itibaren Ereğli’de hizmet veren Vera, geçmişini günümüzün modern üretim ve işletme sistemleriyle birleştirerek, yüzlerce lezzeti Zonguldak halkına sunuyor.

Gazipaşa Caddesi’ndeki Vera Pastanesi Zonguldak Merkez Şubesi’nin açılışına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Ereğli eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Ereğli Ticaret ve Sanayi Başkanı Yaşar Tetiker, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ile Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir’in konuşmalarının ardından mikrofona gelen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Çok anlamlı bir günü yaşıyoruz. Zira bir işletmenin açılması, özellikle yerel yönetimler için çok önemlidir. İstihdam anlamında gerçekten önem arz ediyor. Burada sadece kendisi değil, en az 22 kişi çalışıyor. İnşallah bu sayı daha da yukarılara çıkar. 22 kişiyi ekmek sahibi yaptığınız için şahsım ve halkım adına çok teşekkür ediyoruz. İşletme sahibi adına tüm katılımcılara da teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vera Pastanesi, dualar eşliğinde görkemli bir törenle açıldı. Pastaneyi gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: Pusula Gazetesi