Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesinin Geleneksel 10. Yıl geleneksel balosu renkli görüntülere sahne oldu. Eylül ayında başlayan futbol sezonunu başarıyla bitirmenin mutluğunu yaşayan hakemler, Deniz Kulübü&[#]8217;nde düzenlenen gecede gönüllerince eğlendi.

Nurettin Demir Başkanlığında seçilen yeni Dernek yönetimi tarafından organize edilen baloda, hakemler ve gözlemciler birlik beraberlik içerisinde olduklarının mesajını verdiler.

Baloya katılan konuklar, çalınan canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip halay çekerek sezonun stresini attı. Zonguldak TFFHGD Şubesi tarafından, günün anısına 11. Bölgede emeği geçenlere teşekkür belgesi ve Devrek Bastonu hediye edildi.

BULUT&[#]8217;A TEŞEKKÜR BELGESİ

Zonguldak&[#]8217;ta hakemlik kariyerini bu sezon itibariyle sonlandıran Osman Ender Bulut&[#]8217;a gecede camiaya katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi. Bulut, hakem eğitmeni ve gözlemci olarak devam edecek.

İŞTE GECEYE KATILANLAR

Derneğin geleneksel gecesine, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 11. Bölge üyesi Erol Pesen, Zonguldak TFFHGD Şube Başkanı Nurettin Demir, Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, Merkez Hakem Kurulu&[#]8217;nun eski ve yeni üyeleri, TFFHGD Genel Sekreteri Osman Avcı, Bölgesel Kurul üyeleri, 11. Bölgenin Dernek ve İHK Başkanları, hakemler ve gözlemciler geceye katıldı.

DEMİR: KURULLARLA BİRLİKTE OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK

Zonguldak TFFHGD Şube Başkanı Nurettin Demir yönetim kuruluyla birlikte sahneye çıkarak birlik beraberlik mesajları verdi. Demir, &[#]8220;Zonguldak olarak böyle ortamlara böyle gecelere çoktan beri hasret kalmıştık. Uzun yıllardır yapılmayan geleneksel hakem balomuzu yapma kararı aldığımızda sizlere yakışır bir gece olmasını istedik. Bizler üç aylık bir yönetimiz. Bu zaman zarfından hakemlerimizin başarı olabilmeleri için Bölgesel Hakem ve İl Hakem Kurulu&[#]8217;yla ortaklaşa omuz omuza bir çalışma yaptık.

Neticede yorucu bir stresli bir sezonu geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek olarak tek amacımız Zonguldak hakemliğine hizmet etmektir. Bu hizmette emeği geçen Merkez Hakem Kurulu 2. Başkanı Metin Tokat ve ekibine, Genel Başkanımız Abdullah Arıcı ve ekibine teşekkür ediyorum.&[#]8221;

CEVAHİR: HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK

Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, &[#]8220;26-27 Eylül&[#]8217;de başladığımız futbol sezonunda bir çok lig grupları bitmesine rağmen bizde halen devam ediyor. Gözlemcilerimiz, hakemlerimiz o gün bugündür sahadalar. İnşallah sezonun sonuna geldik, herkesin emeğine sağlık.

PESEN: HEM EĞLENECEK HEM ÇALIŞACAKSINIZ

MHK 11. Bölge Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Erol Pesen, &[#]8220;Uzun yıllar Dernek&[#]8217;te yaşanan problemlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşadık. Bu Dernek sıkıntısını çözmemizde bize yardımcı olan hocalarımız, büyüklerimiz, Dernek Genel Başkanımız ve yöneticileri, MHK yöneticileri büyük bir özveriyle Zonguldak&[#]8217;ta Dernek sıkıntısı çözüldü.

Ve nihayet Nurettin Demir Başkanlığında bir yönetim oluştu. Kısa sürede böyle güzel bir organizasyon oluşturdular. Hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz yorucu bir sezon geçirdiniz, sizlerinde eğlenmeye hakkınız var. Şunu da unutmayın 10 Haziran&[#]8217;da klasmana teklif edilen ve mevcut klasman hakemleri sınavlara girecek, 18-25 Haziran&[#]8217;da mülakatlarınız var. Hem eğleneceksiniz, hem dersinize çalışacaksınız.

PIRIL PIRIL GENÇLERLE GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ

Geceye katılan TFFHGD Genel Sekreteri Osman Avcı ise, &[#]8220;Zonguldak Dernek Başkanı Nurettin Demir&[#]8217;in yönetimiyle birlikte sahneye çıkıp konuşması yapması beni çok duygulandırdı. Fikirlerimiz farklı da insanları barıştırmak bir arada yaşamasını sağlamak için çabalıyoruz.&[#]8221;

MHK 11. Bölge Hakem Kurulu Başkanı Fahir Ersoy, &[#]8220;Başkanım Yusuf Namoğlu sizlere sevgilerini gönderdi. Sizler 11. Bölgede görev yapan hakemler olarak çok başarılısınız, güzel işler yaptınız. Herkese bu camiada Osman Ender Bulut gibi pırıl pırıl hizmet yaparak bırakmak nasip olsun.&[#]8221;

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, &[#]8220;Hakemlerimiz sezon boyunca çok özverili bir şekilde görev yaptı. Zonguldak&[#]8217;ta Merkez Hakem Kurulu ile birlikte sürekli büyüyen ve yükselen bir camia olduğunu görüyoruz. Bununla da gurur duyuyorum. Süper Lig&[#]8217;de görev yapan hakemlerimiz var, ayrıca bayan hakemlerimiz de bu işin içinde başarıyla görev yapması bize mutlu ediyor. Bu işte emeği geçenleri kutluyorum.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, hakemlerin adaleti temsil ettiğine değinerek, &[#]8220;Hakemlik ve gözlemcilik çok farklı bir meslek. Hakemlerimiz sahaya çıktıkları zaman adaleti temsil edebilmeleri adına son derece hassas şekilde işlerini yapıyorlar. Hakemler sahada hem sevgiyi hem de saygıyı vermeye çalışıyor. Zonguldaklı hakem kardeşlerimiz ülke çapınca önemli liglerde görev yapıyor. Birbirinden pırıl pırıl gençler hakemlik yapıyor, geleceğe umutla bakmanın heyecanını yaşıyoruz. Başarılarınız daim olsun.

BULUT JÜBİLE YAPTI

Zonguldak&[#]8217;ta hakemlik kariyerini bu sezon itibariyle sonlandıran Osman Ender Bulut&[#]8217;a gecede camiaya katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve plaket verildi. Bulut, hakem eğitmeni ve gözlemci olarak devam edecek.

Editör: Pusula Gazetesi