ONTEMMUZSPOR’A DESTEK GECESİNDE BULUŞTULAR

Zonguldak Birinci Amatör Lig’de Şampiyonluk sevinci yaşayan Ontemmuzspor, Kulübe destek amacıyla Alaborina Restoran’ta düzenlenen gecede buluştu.

Acılık Esnafspor’un hakları devralmasının ardından Şampiyonluk sevinci yaşayan Ontemmuzspor, yeni sezon öncesi Kulübe maddi kaynak sağlamak amacıyla gece organize etti.

Geceye Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Zeki Çakan ve parti teşkilatı, Milli İttifak Milletvekili Adayı Ahmet Çolak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Nejat Uludüz, Ontemmuzspor Kulübü Başkanı Şaban Yeten, Ontemmuz Muhtarı Şevket Can, Ontemmuzspor Antrenörü Soner İpek, futbolcular ve Ontemmuz mahallesi sakinleri katıldı.

Çalınan canlı müzik eşliğinde futbolcular Şampiyonluk coşkusunu dolasıya kutladı. Geceye katılan Siyasi parti temsilcileri ve Ontemmuzspor Camiası hep birlikte Şampiyonluk pastasını kesti.

ZONGULDAKSPOR’UN BAŞARAMADIĞINI BİZ YAPTIK!

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ontemmuz Mahelle Muhtarı Şevket Can, kentte ilk kez Mahalle takımı olarak Şampiyonluk olduklarını hatırlatarak, “İlk yıl idarecimiz, esnaflarımız, futbolcularımız, yönetimimiz, taraftarlarımız mücadele ederek birinci amatör liginden deplasmanlı süper amatör kümeye yükseldik.İlk kez bir mahalle takımı olarak süper amatör ligine yükseldik.

Gecede konuşan Ontemmuzspor Başkanı Şaban Yeten, Zonguldakspor’un başaramadığını mahalle çapında yaptıkları vurgusu yaparak, “Ontemmuzspor şampiyonluğu bizi öyle çok mutlu etti ki Zonguldakspor’un başaramadığını biz mahalle çapında yaptık. Biz bunu başarırken mahalleli olsun hiçbir maddi destek beklemeden yaptık. Aslında bu başarı Zonguldak camiasına örnek olmalı. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.Bundan sonra ne getirir bu başarı bilemeyiz ama elimizden ne geliyorsa yönetim olarak yapacağız. On Temmuzun ve Acılığın bende emeği vardır.”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ontemmuzspor’u başarısından dolayı kutlayarak, “Spor gerçekten çok farklı bir olgu. Spor kardeşliği, dostluğu, sevgiyi ve saygıyı ön plana çıkaran unsurlardan biri. Her genç ilk okuldan itibaren spor yapmalıdır. Gençler çok güzel başarı gösterdiler ve Zonguldak Belediyespor’u da yenerek birinciliği hakkettiler.”

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Zeki Çakan, “Özellikle bu gecede bulunmanın onurunu gururunu yaşıyorum. 1975 yılından bu yana acılıkta mühendis olarak görev yaptım onların bende emeği vardır. Acılıkspor isim değişikliğiyle Ontemmuzspor olarak değiştirmiş ve şampiyon olmuş sizleri kutluyorum. Ontemmuzspor beni yetiştirdi bende sonuna kadar sizlerin yanındayım.

Editör: Pusula Gazetesi