Zonguldaklı Eda Nur Bıçakçı’nın, 2 yıl önce polis olabilmek için geçirdiği göz ameliyatının ardından dünyası kararmıştı. Yeniden ameliyat olması için gereken 20 bin 600 lira paranın bulunması için akşam Pusula TV’de kampanya başlatıldı. Önceki akşamki programda, Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlknur Yılmaz İpekçi’ye ilk olarak başından geçenleri anlatan Eda Nur Bıçakçı’ya, İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ın da bir sürprizi oldu. Daha lise son sınıftayken polis olmak için ameliyat geçiren Eda Nur’un yaşadıklarını dinleyen Emniyet Müdürü Ak, Şube Müdürleri aracılığıyla program sırasında üniforma hediye etti. Karşısında polisleri gören Eda Nur, gözyaşlarına hakim olamadı. Üniformayı giyen ve ailesine sarılan Eda Nur, tüm emniyet teşkilatına mutluluk gözyaşları dökerek teşekkür etti.

ANNE BIÇAKÇI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Anne Birgül Bıçakçı, kızını polis kıyafeti içerisinde görünce eşinden destek alarak ayakta durabildi. “Allah kimseyi evladıyla sınamasın” diyen anne Bıçakçı, “Çaresizce bekliyorduk. Kızımı üniforma içerisinde görünce çok duygulandım. Çok mutluyum. Anlatılamayacak, tarifsiz bir duygu. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ADIYAMAN MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Programın ikinci bölümünde telefonla canlı yayına bağlanan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, “Öncelikle Eda Nur kızımıza Allah’tan şifa diliyorum. Pusula Gazetesi’nde kızımızla ilgili haberi gördüm. Gülen gözlerini gördüm. Ben de 3 kız babasıyım. İnşallah doktorlarımız biran önce ve başarıyla ameliyatını gerçekleştirirler. O da sağlıklı, güzel yarınlara aynı bizler gibi bakar ve dilerim her zaman mutlu olur. Bölgemizde Eren Enerji var. Ben haberi görünce Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü Sayın Emir Eren’i aradım. Kendisi de bir hastası nedeniyle ABD’de bulunuyor. Eda Nur kızımızın tüm masraflarını üstleniyoruz. Düşmez, kalkmaz bir Allah. Her zaman yüzünün gülmesini temenni ediyorum. Gözlerinin her zaman güzel bakmasını temenni ediyorum. Artık ağlamak yok. O gözler ağlamamalı. Eren Ailesi’nin de sizlere selamlarını iletiyorum” dedi.

Tüm masrafların karşılanacağını duyan Eda Nur, mutluluktan ne diyeceğini bilemezken, yeniden sağlığına kavuşması için destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Eda Nur, annesi Birgül ve babası Aslan Bıçakçı ile birlikte dün İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a makamında ziyarette bulunarak, jesti karşısında teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi