Ereğlili genç bayanlar grup birincisi oldukları takdirde, 6 grup birincisinin yer alacağı final grubunda Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Ereğli Belediyespor&[#]8217;lu genç bayanlar, Ereğli Belediyespor, dün akşamüstü Kışla Tesisleri&[#]8217;nden Bolu&[#]8217;ya uğurlandı.
Ereğli Belediyesporlu Genç Bayanlar da 9-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Genç Bayanlar (U-17) Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları&[#]8217;na katılacak. Bolu Grubu&[#]8217;nu ilk sırada bitirmeleri halinde, Genç Bayanlar da 6 grup birincisinin yer alacağı final grubunda Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Bolu Grubu&[#]8217;nda Ereğli Belediyespor ile birlikte, Kırklareli&[#]8217;den Düveciler Lisesispor, Bartın&[#]8217;dan Cumhuriyet Lisesispor ve Köksal Toptan Lisesi ile iki İstanbul takımı yer alacak.


Bolu Grubu&[#]8217;nu ilk sırada tamamlamaları halinde, Genç Bayanlarda 6 grup birincisinin yer alacağı final grubunda Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.


Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı, &[#]8220;Yıldız takımının gösterdiği başarıyı, Bolu&[#]8217;da da yakalayacağımıza inanıyoruz. Sizlere güveniyoruz. Grup finaline kalmanız halinde Sayın Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ile birlikte final maçınızı izlemeye geleceğiz. Ama en önemlisi de sağlığınız. Sakatlanmalardan korunmak için dikkatli olmanız gerekiyor. Grup maçlarında başarılı olacağınıza inanıyorum, sizlere güveniyoruz&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi