AK Partili Zonguldak Belediye Meclisi Grup Başkanı Abdullah Karagüzel’den, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in, Ali Bektaş’a yönelik eleştirilerine sert yanıt geldi.
Karagüzel, “Sayın Ali Bektaş’ı iş yapma konusunda ağzına alırken abdest alması lazım. Kendisine başka da bir şey söylemiyorum” dedi.

MUHARREM AKDEMİR NE DEMİŞTİ?

“Sayın Ali Bektaş’ı seven birisiyim, kendisi de beni seven birisidir. Ancak Atatürk devrimlerini hakaret edebilecek kadar değişmiş ise çok büyük yanlış yapıyor. Atatürk ülkemizin zor zamanlarında ortaya çıkmış ve ülkemiz için yapılması gerekenin en iyisini yaptı. Böyle söylemlerde bulunmamalıydı. Beni eleştiriyor, ama şunu bilmesini istiyorum; ben halkım ve meclis üyelerim ile birlikte ondan daha fazlasını yapacağım. Onun hayal ettiğinden daha fazla işler yapacağım. Ben halkımızın seçtiği bir Belediye Başkanıyım ve halkım adına adım atıyorum. Söz verdiğim bütün her şeyi yapıyorum. Söz verip de yapmadığım hiçbir şey kalmadı. Bir cumhuriyet dönemi çocuğunun böyle konuşmalarda ve söylemlerde bulunması ben, üzdü. Ali Bektaş, sen daha önce CHP’liydin, ne oldu da bir anda değiştin.”

Editör: Pusula Gazetesi