Çorumlu öğrenciler, 5 -11 Temmuz tarihleri arasında kentte çeşitli gezi ve etkinliklere katılacak. Gönül Köprüsü projesi kapsamında, bu yıl 23 Haziran - 20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye´nin 81 ilinden seçilen 10 bin 240 öğrenci, yaşadıkları yerin dışındaki farklı illeri 5´er günlük sürelerle ziyaret ediyor. Bu sene geçtiğimiz yıldan farklı olarak belirli bir kontenjan dâhilinde engelli öğrenciler de turlara katılabiliyor. ´Gönül Köprüsü´ projesi ile Türkiye´nin dört bir yanından çocukların farklı illeri ziyaret ederek, bir yandan ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetmeleri, bir yandan da ömür boyu sürecek dostluklar kurmaları hedefleniyor.


Çorum ilinden 5 Temmuz Pazar günü hareket eden öğrenciler akşam saatlerinde Zonguldak´a vardılar ve kendilerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci karşılayarak çocukların kalacakları yerlere yerleştirdiler.


Gönül Köprüsü projesi kapsamında Zonguldak´a gelen öğretmenler ve öğrenciler dün Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin´i ziyaret etmelerinin ardından bazı ziyaret ve gezilerde bulundular.

Editör: Pusula Gazetesi