Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler köyünde yeni emekli olan bir kişi kendini asarak intihar etti. Olayı fark eden yakınları 50 yaşındaki Mehmet Altun’u hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Ancak Altun yapılan her şeye rağmen hayatını kaybetti.

Olay Ereğli’ ye bağlı Süleymanbeyler köyü Göleviç mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli belediyesinden yeni emekli olduğu öğrenilen Mehmet Altun, yeni yaptırdığı evinin bodrum kartında kendisini iple asarak intihar girişiminde bulundu. Kısa süre sonra Altun’un ipte asılı olduğunu gören yakınları, Altun’u ipten alarak bindirdikleri özel araçla Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan Altun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, olayın meydana geldiği evde inceleme yaptı.

Yakınları ve tanıdıkları ile yapılan görüşmelerde, Altun’un Ereğli belediyesinden yeni emekli olduğu, emekli maaşını dahialmadığını, kendisine ait olan aracı yeni sattığı ve bilindiği kadarıyla borcu ve herhangi birileri ile husumeti olmadığı öğrenildi. Ereğli Devlet hastanesi morguna kaldırılan Mehmet Altun’un cenazesinin, yapılacak olan otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.



Editör: Pusula Gazetesi