Geçirdiği beyin kanaması sonucu Çaycuma Devlet Hastanesi´nde tedavi görmekte iken vefat eden Gazeteci İsmail Yıldız toprağa verildi. Gazeteci İsmail Yıldız´ın cenazesi Çaycuma Çarşı Camii´nden kılınan öğle namazının ardından Şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP İl Başkanı Osman Yayla, CHP İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, CHP İl Yöneticileri, AKP Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, MHP Çaycuma Belediye Başkan adayı Hayri Şentürk, Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Öksüz, KGD Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi Osman Sav, KGD Genel Sekreteri Çetin Özdemir, Çaycuma Eğitim-Sen Şube Başkanı İsmet Akyol, gazeteci meslektaşları ile çok sayıda vatandaş İsmail Yıldız´ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.


Toptan´dan başsağlığı mesajı


İsmail yıldız´ın vefatı nedeniyle TBMM Başkanı Köksal Toptan, İsmail Yıldız´ın eşi Sebahat Yıldız´a bir başsağlığı mesajı gönderdi.


Toptan mesajında şöyle dedi:


"Hürdüşün Gazetesi Çaycuma Temsilcisi gazeteci, saygıdeğer eşiniz İsmail yıldız´ın geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim.


Dürüst kişiliği ve ilkeli duruşuyla mesleğinde örnek gösterilen İsmail Yıldız´ın vefatının Zonguldak basını için büyük kayıp olduğuna inanıyorum. Çok sayıda gazetecinin yetişmesinde katkıları bulunan merhum Yıldız&[#]8217;ın Zonguldak basınına yaptığı hizmetlerin unutulmayacağı düşüncesindeyim. Ömrünü basın mesleğine adayan değerli eşiniz İsmail Yıldız´a Allah´tan rahmet size ve ailenize, yakınlarınıza ve tüm Zonguldak basın camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

Editör: Pusula Gazetesi