Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde ihbar üzerine üniversite öğrencilerinin kaldığı eve kargo görevlisi kılığında giden polisler, bir miktar esrar ve extacy hap ele geçirdi.

Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sattığı ihbarını üzerine Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki A.T.’nin evine kargo görevlisi gibi giderek baskın yaptı. Ekiplerin evde yaptığı aramada 18 adet satışa hazır kubar esrar ile 36 adet extacy hap ele geçirildi. A.T. ve evde buluna 20 yaşındaki kız arkadaşı A.K. gözaltına alındı. Operasyon kapsamında A.T.’den uyuşturucu madde aldıkları tespit edilen aynı okulda öğrenci 20 yaşındaki O.Ü. ile 37 yaşındaki M.T. de ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

A.T. ,ifadesinde, uyuşturucu ticareti yapmadığını, kullanıcı olduğunu, arkadaşlarına da uyuşturucu madde verdiğini, ancak para almadığını söyledi. A.K. ve M.E., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, A.T. ve O.Ü., “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye sevk edildi.

Editör: Pusula Gazetesi