Zonguldak Kömürspor Başkanı Av. Süleyman Caner, 2 Ocak Cuma günü Pusula TV’de 19.30’da “Sözün Özü” programında önemli açıklamalarda bulunurken üç defa duygusal anlar yaşadı.

Programda, GMİS’in önümüzdeki günlerde çekler vereceği haberi, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’nın destek gecesi düzenleyeceğini açıklaması, Ertuğrul Sağlam hocanın futbolcu gönderebileceğini söylemesi müjde niteliğindeydi.

Gazeteci Osman Sav’ın hazırlayıp sunduğu gazeteci Mustafa Emen’in de konuk olarak katıldığı programda özellikle maddi destek konusunda çağrıda bulunuldu. Programın başından itibaren sürekli “8071’e ‘zkömürspor ‘ yazılıp mesaj atarak ayda 5 TL. katkıda bulunulabileceği, bunun 4 TL’sinin kulübe kalacağı, kampanyaya katılanların istedikleri zaman 8071’e ‘iptal’ yazıp atmaları durumunda kesintinin olmayacağı vurgulandı.

Spor Toto 3’üncü 1’inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un ilk yarı mücadelesini değerlendiren Başkan Süleyman Caner, hakem hataları olmaması durumunda ilk yarıyı 6 puanla lider kapatacaklarını ifade etti. Transfer çalışmalarının Teknik Direktör Cahit Terzi’nin istekleri doğrultusunda devam ettiğini ifade eden Başkan Caner, seyircinin bu başarıda büyük katkısı olduğunu ve kendileriyle gurur duyduğunu vurguladı.

Takvim satışına devam…

Maddi gelir getirici projeler hakkında bilgiler veren Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, bastırılan 5 bin takvimin 2 bin 108 tanesini satarak 40 bin TL. civarında gelir elde edildiğini ifade ederken takvim satışlarının devam ettiğini vurguladı. Başkan Caner, Özellikle Acılık esnafının cebindeki son parayı vererek takvim aldığını anlatırken duygulandı. Göz yaşlarını zor tutan Başkan Caner, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın önce 500, ardından da 250 takvim aldığını ve 15 bin TL.’lik katkı verdiğini hatırlatıp katkı veren kuyumcular çarşısı esnafı, belediye başkanları ve herkese teşekkür etti.

Vali Ali Kaban ve BEÜ Rektörü Mahmut Özer’e teşekkür…

Zonguldak Valisi Ali Bakan’ın elinden geleni yaptığını belirten Başkan Caner, “Valimiz Zonguldak’ın her sorununu çözme konusunda çok gayretli. Geçen sezon Zonguldak Kömürspor’a büyük katkıları oldu. Bu sezon da elinden geleni yapıyor. Zonguldak’ın değerlerine sahip çıkan, sorunlarını çözmek için uğraşan bürokratlarına destek vermemiz gerekir” dedi. Başkan Caner, BEÜ Rektörü Mahmut Özer’e ziyaretinden de bahsederek, “Gecikmeli bir ziyaret oldu. Ama çok olumlu görüşme yaptık. Haftaya senatoda kulübümüze destek görüşülecek. Bunun dışında bundan sonra daha sık gelir getirici projeler konusunda da görüş alış verişinde bulunacağız” dedi.

Türk Metal Sen’den bir büyük destek daha…

Takvimlerden toplam 750 tane alarak 15 bin TL.’lik destek vererek maddiyatın ötesinde Zonguldak-Ereğli kaynaşmasına da destek veren Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, telefonla programa bağlandı. Önümüzdeki günlerde Ereğli Anadolu Otel’de Zonguldak Kömürspor’a katkı gecesi düzenleyeceklerini açıklayan Başkan Odabaş, “Süleyman başkan Zonguldakspor için samimi duygularla uğraşıyor. Başkana destek vermek, bu kaynaşmayı sağlamak gerekir. Biz de elimizden geleni yapacağız. Takvim kampanyasına destek verdik, önümüzdeki günlerde de Ereğli Anadolu Otel’de Zonguldak Kömürspor’a katkı gecesi düzenleyeceğiz” dedi.

GMİS’den müjdeli haber geldi

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın Zonguldak Kömürspor’a destek konusunda mesafeli oluşu konusundaki sorulara Başkan Caner, sadece kendisiyle ilgili sorun olabileceğini ama önemli olanın Zonguldak Kömürspor olduğunu, bunun da kişiselleştirilmemesi gerektiğini belirterek, “Hatam varsa özür diledim, dilerim” diyerek yetinirken konuk gazeteci Mustafa Emen, mesafeli duruşu eleştirdi. Bunun üzerine programa telefonla canlı olarak bağlanan Pusula Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tığ, GMİS Yönetiminden bir yöneticiyle görüştüğünü önümüzdeki günlerde Zonguldak Kömürspor’a destek için çeklerin ulaştırılacağını söyledi.

“8071’e ‘zkömürspor ‘ yazıp mesaj at, gelen mesaja ‘Evet’ yaz

Programın başından itibaren sürekli “8071’e ‘zkömürspor ‘ yazılıp mesaj atarak ayda 5 TL. katkıda bulunulabileceği, bunun 4 TL’sinin kulübe kalacağı, kampanyaya katılanların istedikleri zaman 8071’e ‘iptal’ yazıp atmaları durumunda kesintinin olmayacağı vurgulandı. Başkan Caner, bu kampanyanın bir senedir devam ettiğini ancak çoğalma yerine azalma olduğunu belirterek, “Birer kere bile atılsa bu kampanyaya destek verilmesini rica ediyoruz. Aynı Mithatpaşa Tünelinde olduğu gibi bunda da birlikteliği sağlamak ve Zonguldak’ın bir değerine sahip çıkılmasını diliyoruz” dedi.

Konuk gazeteci Mustafa Emen, Zonguldak Kömürspor’un Zonguldak’ın en büyük değerlerinden beri olduğunu ve sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Editör: Pusula Gazetesi