Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kozlu İlçe Başkanlığı’nda görev dağılımı yapıldı. 29 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti Kozlu İlçesi Başkanlığı’nın 1’inci Olağan Kongresi’nde göreve seçilen yeni İlçe Yönetimi, görev dağılımını gerçekleştirdi.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, şu ifadelere yer verdi:

“HALKIMIZ ÇARENİN; AK PARTİ İKTİDARI, AK BELEDİYECİLİK

VE AK KADROLARDA OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR”

“Yönetim Kurulu arkadaşlarımı teker teker kutluyorum. Birim görevlerinin dışında da her arkadaşımızı genel anlamda görevler bekliyor. 12 yıl boyunca ülkemizin gelişiminde dev adımlar atan AK kadroların başarılarına paralel olarak, 40 bin nüfuslu Kozlumuzun sorumluluğu da bizlere aittir. Hizmetlerin ve yatırımların; ancak ve ancak AK Parti iktidarı, AK belediyecilik ve AK kadrolar sayesinde geldiğini ve devamının da yine bu kadrolarla mümkün olduğunu çok iyi bilen saygıdeğer halkımız için hizmet yolundaki mücadelemiz bundan sonra da tüm hızıyla sürecektir. Bu bağlamda; yeni İlçe Yönetimimizin ‘Büyük ve Güçlü İlçe’ hedefiyle Kozlu’muza hayırlar getirmesinin temenni ediyorum.”

AK Parti Kozlu İlçe Yönetim Kurulu toplantıları her hafta pazartesi günleri yapılıyor. Görev dağılımını yapan AK Parti Kozlu İlçe Yönetimi önümüzdeki günlerden itibaren Kozlu protokolü ile kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret programları gerçekleştirerek, her geçen gün çalışma temposunu daha da yükseltmeyi hedefliyor.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı’nda görev dağılımı şöyle oluştu:

İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Siyasi İşler Başkanı Metin Öztürk, Teşkilat Başkanı Adem Taşkın, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Gören, Seçim İşleri Başkanı Hafize Bozacıoğlu, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hulusi Çakır, Tanıtım ve Medya Başkanı Özcan Çelik, Medya ve Tanıtım Başkan Yardımcısı Aydın Bozkurt, Dış İlişkiler Başkanı Kenan Demirel, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Adem Mehder, Sosyal İlişkiler Başkanı Müzeyyen Satan, Yerel Yönetimler Başkanı Ferit Yılmaz, Ekonomik İşler Başkanı Umut Karaarslan, Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Yasin Kaya, Halkla İlişkiler Başkanı Nejla Atalay, Mali ve İdari İşler Başkanı Serkan Günay, AR-GE Başkanı Necip Çavdar, AR-GE Başkan Yardımcısı Melih Bilgin, Genel Sekreter Nurten Akbulut, Genel Sekreter Yardımsısı Hasan Kırlak.
Editör: Pusula Gazetesi