Haftayı 1-1’lik Tuzlaspor beraberliğiyle kapatan Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Antrenör Cahit Terzi değerlendirmede bulundu.

BAŞKAN CANER "LİDERLİĞİ TEKRAR YAKALAYACAĞIZ"

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Tuzlaspor ile berabere kaldıkları maç sonunda yaptığı açıklamada, “İki hafta kaybedilen puanlar üzerine İstanbul’a galibiyet parolasıyla geldik. Futbolcular elinden geline yaptılar, hatta fazlasıyla istediklerini gösterdiler.

Yenik duruma düştüğümüz maçı 1-1 beraberliğe döndürdük. Maçın sonundaki baskımız yoğunlaştı. İkinci galibiyet golünü de bulabilirdik, Allah nasip etmedi. Artık ligde önümüzdeki maçlarımıza bakacağız. Tuzla yönetimine teşekkür ederim çok iyi karşıladılar. Taraftarımız da maç boyunca tezahüratlarıyla destek verdi. Yolumuza devam edeceğiz, önümüzdeki haftalarda yeniden liderliğe yükseleceğimize inanıyorum.”

TERZİ: TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLDUĞU SÜRECE!

Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi ise, "İki takımı da centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Şu ana kadar oynadığımız en iyi takımdı Tuzla. Gerçekten güçleri belli. İyi bir takım. Bir puan aldığımız için çok sevinmiyoruz. Çok gol pozisyonumuz var. Galip gelebilirdik. Maalesef 1-1 bitti. Yolumuza devam ediyoruz. Şeker maçına en iyi şekilde hazırlanıp özlediğimiz 3 puanı artık almak istiyoruz. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi