Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Kalembaşı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şeref Köktürk, Nakliyat Kooperatifi Başkanı Yüksel Arslan, Kızılay Şubesi Başkanı Nilgün Çelik, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Türk Hava Kurumu Başkanı Ferudun Güner, Kayıkçılar Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi Başkasını Bayram Cura, Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Murat Muslu’dan oluşan sivil toplum kuruluşları adına konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şeref Köktürk, toplu olarak ziyaretin daha anlamlı olduğunu ifade etti. Köktürk, “ Hem yeni Kaymamamızla tanışmak hem de görevinde başarılar dilemek için buradayız, inşallah her şey Çaycuma’mız için ve Kaymakamımız için hayırlı olur” dedi.

Keçeli, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında toplu olarak ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “ Bu birliktelik Çaycuma’nın gücünü gösteriyor. Kim olursak olalım, şahsımız ne olursa olsun Çaycuma’nın menfaatleri için bir araya gelebileceğimizin en temel göstergesidir. Ben ziyaretlerinden ötürü memnuniyetimi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça’yı ziyaret eden sivil toplum kuruluşu temsilcileri adına konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, göreve başlayan amirleri, sivil toplum kuruluşları olarak hep birlikte ziyaret ettiklerini dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde Çaycuma için güzel işler yapmak için sık sık bir araya geleceklerini söyledi.

Göreve başladığı ilk günden bu yana Çaycuma’da çok büyük asayiş olayı yaşanmadığını ifade eden Paça, “ Çaycuma’yı sevdim, şirin bir ilçe. Sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelerek bilgi alışverişinden bulunmayı temenni ediyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi