Zonguldak 2.Amatör Liginde şampiyon olarak 1. Amatör lige yükselen Terakkispor Başkan ve yönetim kurulunun Ağustos ayı sonlarında görevi bırakmasıyla olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi..

Kulüpten yapılan yazılı açıklama şu şekilde,

´Liglerin başlamasına yaklaşık bir ay kala oluşan bu durum camiamızı üzmüştür. Kulübümüzün futbol takımını Sayın Oğuzhan AKMAN’ a emanet ederek yönetimimizi oluşturma yoluna gittik.

Camiamız gücünü göstererek yeni bir yönetim kurulu oluşumu tamamlanmıştır. Bu vesile ile emeği geçen herkese özellikle böyle bir dönemde görev alan üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Terakkispor camiasında bulunan, bu nezih yuvadan yetişen ve bu mahalleyi seven insanların bir araya gelmesi Terakki Ruhunun tekrar canlanması için şarttır. Bu bağlamda özellikle “Terakkili” olduğunu söyleyenlerin destekleri bizler için önemlidir. Destek olanları hep hatırlayacak, hep hatırlatacağız.

1952 yılında kurulan köklü kulübümüzün yaşaması için fedakarlık yapan üyelerimiz sayesinde hala dimdik ayaktayız.. Bu vesile ile bu güne kadar beraber çalıştığımız başta başkanımız Emre ACAR ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza yaptıkları özverili çalışmalar için sonsuz teşekkür ediyor, başarılar ve mutluluklar diliyoruz Bizlere yıllarca yönetici olarak hizmet eden ve geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan kulübümüz Denetim Kurulu Üyesi Sadettin DEMİR ve Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ömer AYÇİÇEK’e Allah’tan Rahmet ailelerine ve camiamıza sabırlar diliyoruz.

Zonguldak’ta önemli bir marka olan Terakkispor; bir çok branş ve kategoride, duruşu ve başarıları ile zirvedeki yerini alacak , spora gerekli katkıyı verecektir.

TERAKKİ SPOR KULÜBÜ YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

ADI-SOYADI GÖREVİ MESLEĞİ

1- Şenol YAVUZ BAŞKAN DOKTOR

2- Hakan GÜZEL 2.BAŞKAN DEVLET HAST BAŞHEKİMİ

3- Arif DEMİREL ASBAŞKAN METİN PETROL BAYİİ

4- Temel ATEŞ ASBAŞKAN ATEŞOĞLU OTO GALERİ

5- Ali Hızır AR ASBAŞKAN ÇATI KEBAP

6- Şerafettin GENÇALP GENEL KAPTAN EMEKLİ İŞÇİ

7- Yunus BALCI SAYMAN BALCI KURUYEMİŞ

8- Şenol KADEM GENEL SEKRETER ÖĞRETMEN

9- Soner AKSAKAL SPORTİF DİREKTÖR ZESOBYÖNETİCİ
10- Tolga IŞILDAK BASIN SORUMLUSU DOKTOR

11- Osman AYDIN FUTBOL SUBESİ SR. ÖZEL SEKTÖR YÖNETİCİ

12- Mustafa KARAKOCA FUTBOL ALTYAPI SR. KARDEŞLER PASTANESİ

13- Haşmet BAYRAKLI SALON SPORLARI SR. DOKTOR

Editör: Pusula Gazetesi