BAL’DA İLK DÜDÜK ÇALIYOR

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon heyecanı hafta sonu oynanacak olan ilk maçlarla başlıyor. Zonguldak’ı ligde temsil eden Ereğli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor, sezonun ilk haftasında kozlarını paylaşacak.

Geçtiğimiz sezonun Zonguldak Süper Amatör Lig’de Şampiyon olarak BAL’a terfi eden Ereğli Belediyespor, Taner Demirbaş yönetiminde güçlü bir ekip oluşturdu.

Profesyonel liglerde top koşturan oyuncularla kadrosunu oluşturan Ereğli ekibi, ilk kez yer alacağı ligde kadrosuyla Grubun favori ekipleri arasında gösteriliyor.

Bölgesel Amatör Lig’in tecrübeli ekiplerinden Kozlu Belediyespor, Bülent Öztürk yönetiminde iddialı bir ekip oluşturarak üst lige yükselmeyi planlıyor.

İLK RANDEVU ERDEMİR STADYUMU’NDA

Sezonun ilk haftasında Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak randevusuna sahne olacak. Ereğli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor arasındaki mücadelesine Erdemir Stadyumu ev sahipliği yapacak. Pazar günü 15:00’da başlayacak olan mücadelede, Kocaeli bölgesinden Özcan Kılıçkeser düdük çalacak.

Kocaeli bölgesinden Alper Gür ve Mesut Çalışır yardımcılığını yapacak, maçın dördüncü hakemi ise Enes Kanpara yapacak.

BÖLGESEL AMATÖR LİG BAŞLIYOR

2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları bu hafta oynanacak maçlar ile başlıyor. BAL müsabakaları; 12 takımlı 1, 13 takımlı 3 ve 14 takımlı 7 grupta olmak üzere toplam 11 grupta 149 takımın katılımıyla oynanacak. Grup birincisi olan takımlar Spor Toto 3. Lig´e çıkmaya hak kazanacak.

BAL sezonunun başlangıcıyla ilgili bir açıklama yapan TASKK Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, tüm kulüplere başarı dilerken, fair-play´in ön plana çıkacağı bir sezon olmasını beklediklerini belirtti. Ali Düşmez ayrıca "Amatör futbolun gelişmesi için her seviyede büyük yatırımlara imza attığımız, çok çalıştığımız ve yaratılan kaynaklarla amatör futbolu yeni sezona hazırladığımız yaz aylarını geride bıraktık. Bugün üç amatör kulübümüzün Türkiye Kupası´nda bir üst tura çıkmalarından büyük memnuniyet duyuyoruz. Amatör futbolun gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu sezon çok daha çekişmeli ve zevkli bir sezon izleyeceğimize eminim" dedi.

BAL 11. GRUP’TA 1. HAFTANIN MAÇLARI

13 EYLÜL CUMARTESİ

15:00 Kocaelispor - Anafartalarspor

14 EYLÜL PAZAR

15:00 Erokspor - Çengelköyspor

15:00 Babaeskispor - Ergene Velimeşe Spor

15:00 Arnavutköy Belediyesi Gençlik Ve Spor - Büyükçekmece Belediye Spor

15:00 Edirne Spor Gençlik - Çınarlı Spor

15:00 Kdz.Ereğli Belediye Spor - Kozlu Belediyespor

Editör: Pusula Gazetesi