HER ZAMAN SOMA’NIN YANINDAYIZ

Zonguldak Kömürspor’da göreve gelmesinin ardından takımı Spor Toto 3. Lige taşımayı başaran Başkan Süleyman Caner, Somaspor ile yapılan dostluk maçında önemli açıklamalarda bulundu.

Sezon açılışında elde edilecek hasılatın Soma faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine bağışlanacağına değinen Caner, “" Soma faciası gerek bizi gerekse Türkiye’yi derinden üzen üzücü bir olay. Biz bu olayla ilgili bir girişimde bulunacaktık. Adana Demirspor´dan bir teklif gelmişti. Sezon sonuna denk geldiğinden bu organizasyonu yapamamıştık.. Sezon başında yapmak istedik. Tabii programa uymadı. Zonguldak gibi yine bir madenci kenti olan Soma´nın takımı ile maç yapmak istedik. Soma’nın Başkanı Sinan Vardar ile görüştük. Bu teklifimizi olumlu yanıt verdi, hem sezon açılışımızı yapmak hem de Soma´daki madenci ailelerine hibe etmek üzere bir organizasyon düzenledik. “

3. LİG’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Liglerin başlamasına az bir zaman kala sezon açışını yaptıklarına değinen Caner, “Aynı zamanda 2014-2015 sezonunun açılışını yapıyoruz. Geçtiğimiz sezon Şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig’e yükselmek bize nasip oldu. Kazasız, belasız huzur içinde iyi bir sezon olur inşallah. Amacımız Spor Toto 3. Lig’e de aynı başarıyı göstererek Şampiyon olarak bir üst lige yükselmek istiyoruz.

Bu başarıları yakalamak maddi olarak güç gerektiriyor. Kent destek olursa, kentin ileri gelenleri destek olursa kulübü daha üst liglere taşımak istiyoruz.

Spor Toto 3. Lig’de ilk hedefimiz Şampiyonluk, bunu yapamazsak eğer ilk 5’e girerek Play-Off’lara kalmak istiyoruz. Esnafından, İşadamlarına, Belediye Başkanları, Bürokratlarına kadar herkesin desteğini bekliyoruz. Zonguldak’ın tanıtımını en iyi Zonguldakspor yapar.

Gittiğimiz illerde Eşkişehir olsun, Bursa olsun diğer illerde hepsinde güler yüzlü şekilde karşılıyorlar bizi. Köklü bir tarihe sahip olduğumuzdan destek veriyorlar.

YENİ BİR BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLIYOR

Aynı desteği Zonguldak kentinde de görmek istiyoruz. Takımlarına sahip çıksınlar, duyarsız kalmasınlar. Yeni bir bağış kampanyası başlatacağız. Bağışta toplanan parayla takım otobüsü alabiliriz. Veya başka bir ihtiyacı giderebiliriz. Onun için herkesin bütçesi oranında ama 5 ama 10 olur takımına bağışta bulunmasını bekliyoruz. “

Editör: Pusula Gazetesi