Gökçebey ilçesine bağlı Çay Mahallesi ve Çarşı Mahallesi sakinleri ile ilçe esnafları, Ramazan geleneğini yaşatmak, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla ortaklaşa İsmetpaşa Caddesi&[#]8217;nde iftar verdi.

İftara; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, AK Parti Gökçebey İlçe Kadın Kolları Başkanı Semra Biçici, Belediye Meclis üyeleri İsmet Karcı ve Ender Aydemir, Hacımusa beldesinin eski Belediye Başkanı Veysel Özsaraç, Çay Mahallesi Muhtarı Yüksel Kahveci, Çarşı Mahallesi Muhtarı Aydın Kayabaş, Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Veyisoğlu Köyü Muhtarı İsmail Aydemir, Gaziler Köyü Muhtarı Zeki Usluoğlu&[#]8217;nun yanı sıra yaklaşık bin 100 kişi katıldı.

İftar programı öncesi okunan Kur&[#]8217;an-ı Kerim ve birbirinden güzel ilahilerin ardından akşam ezanı okunmasıyla vatandaşlar oruçlarını açtı.

Masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, &[#]8220;İsmetpaşa Caddesi&[#]8217;nde Çay ve Çarşı Mahalleleri sakinleri ve ilçe esnafın ortaklaşa düzenlediği iftar programındayız. Bize verilen bilgiye göre burada bin 100 vatandaşla iftar sevinci yaşama imkânı bulduk. İnsanların böyle mutlu olduklarını gözlerinden görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu vesile ile bir araya gelmenin verdiği imkânla mahallelerimizin sorunlarıyla da bire bir görüşme imkânı bulduk. Verilen iftar programında emeği geçen herkesimi kutluyorum. Bundan sonrada yapacağı etkinliklerde belediye olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız&[#]8221; diye konuştu.

Çarşı Mahalle Muhtarı Aydın Kayabaş da, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Ramazan ayı; dostluğun, kardeşliğin, komşuluğun, sevginin, barışın ve adaletin çoğaldığı bir aydır. Hepimizin ortak dileği Ramazan ayı içerisinde hem ülkemizde, hem de Gökçebey&[#]8217;de barışın hakim olmasıdır. Çay Mahallesi ve Çarşı Mahallesi sakinleri ile ilçe esnafları ortaklaşa iftar yemeği düzenledik. Yemeğimize bin 100 kişi katıldı. Oruçlarımızı birlikte açarak, güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Sizler verilen iftara katılarak, harcanan emekleri öksüz bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizlere maddi- manevi destek veren İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu&[#]8217;na, Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk&[#]8217;e, Gökçebey Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ali Çetin&[#]8217;e, Çay Mahallesi ve Çarşı Mahallesi sakinlerine, ilçe esnaflarına, yerel sanatçımız Ramazan Aydemir&[#]8217;e, İlçe Emniyet Amirliği&[#]8217;nde görevli trafik polislerine ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi