Demir Şirketler Grubu tarafından yapılan Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Ersin Ergün Keleş, AVM´de düzenlenen basın toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi.


AVM´de yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler veren Keleş, "Açılışı 15 Mart 2009 günü gerçekleştirilen Demirpark AVM, etkinlik çabalarına yoğunlaşarak devam edecektir. En azından 15 günde bir düzenli olarak etkinlikleri ayrıntıları ile duyurmaya çalışacağız" dedi.


Kent yaşamının şimdiden önemli bir bileşeni haline gelmiş olan Demirpark´ın bir dizi etkinliği ve ilkini halkın hizmetine sunabilmenin mutluluğunun yaşandığını anlatan Keleş, "Etkinliklerimizi ve haberlerimizi sizlere daha düzenli sunmak için sık, sık bir araya gelmeyi umut ediyoruz" diye konuştu.


AVM´deki mağazalarda öğle yemeklerinde indirim yapılacağını kaydeden Genel Müdür Keleş, "12.00-13.00 saatleri arasında öğle yemeğini Demirpark´ta yiyen herkese yüzde 15 indirim yapılacaktır. İndirime 9 firma dahil olacaktır" şeklinde konuştu.


ÇİN AKROBASİ GRUBU


DEMİRPARK´A GELİYOR


Garanti Bankası ve Bonus sponsorluğunda 28 Mayıs 2009 günü Demirpark´ın önünde "Çin Devlet Sirki´nde´ görevli 12 kişilik ekibin akrobasi gösterileri sergileyeceğini ifade eden Ersin Keleş, etkinlikte açık hava bonus festivali düzenleneceğini bildirdi. Keleş, "12 kişilik akrobasi ekibi gün içinde 13.00, 15.00, 17.00 ve 18.30 saatlerinde 4 kez 25-30 dakikalık gösteriler yapacaktır. Ayrıca Demirpark´ın önüne kurulacak 3 aktivite çadırında playstation 3, nintendo wii ve interaktif oyunların yanı sıra dengede kal, şişme oyunu da oynanacaktır.


Katılımcıların bonus perukları ile fotoğrafları çekilip anında hediye edilmesinin yanı sıra oyunlara katılan ziyaretçilere çeşitli promosyon ürünleri de armağan edilecektir" dedi.


TİYATRO ETKİNLİĞİ


İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ´Deniz Altında Altı Tahammülfersa´ oyuncuları Ahmet Saraçoğlu, Alper Düzen, Barış Başar, Fırat Doğruloğlu, Murat Akkoyunlu, Serhan Ernak ve Samantha ile 31 Mayıs 2009 günü 15.30´da Demirpark AVM´de imza günü ve söyleşi düzenleneceğini ifade eden Genel Müdür Ersin Keleş, "Demirpark´ın kentin kültürel yaşamına katkı sağlamak için sponsor olduğu ödüllü tiyatro gösterisi aynı gün akşamı AKM´de gerçekleştirilecektir. 27-31 Mayıs tarihleri arasında Demirpark´ta 60 TL ve üzeri alışveriş yapan ve fişlerini danışmaya onaylatan ilk 100 kişiye Demirpark´tan oyun bileti hediye edilecektir" dedi.


7 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri ile Demirpark´ın sponsor olduğu çevre ödülleri töreni düzenleneceğini sözlerine ekleyen Keleş, "Babalar Günü için de babalar ve çocukları için güzel ve eğlenceli yarışmalar düzenlenecektir. Haziran ayı etkinliklerimizi ayrıntıları ile ileri ki günlerde paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi