Türk Eğitim Derneği (TED) Zonguldak Koleji Vakfı Özel Okulları, 2013-2014 eğitim-öğretim yılı “12’nci Sınıflar Geleneksel Diploma ve Kep Giyme Töreni” önceki akşam okulun bahçesinde gerçekleştirildi. Tören programı renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler ve aileler heyecanlı bir şekilde beklerken kimisi mutluluk gözyaşlarını tutamadı.

Törene; Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, TED Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü Ali Fuat Soydaş, TED Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Bahadır, eğitim ve spor adamı Canpolat Pamay, TED Koleji Vakfı üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezun olacak 12/A, 12/B ve 12/C sınıfı öğrencileri tören alanına özel ışıklandırmayla geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Lise Müdürü Ali Fuat Soydaş, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından TED Koleji Vakfı Başkanı Burçin Bahadır, konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından lise 1’incisi Yazgı Aygün, 2’nci Zeynep Çakır, 3’üncü İrem Yılmaz’a ödülleri verildi. Ardından bayrak-flama devir teslimi yapıldı.

Programda, ortaokul 1’incisi Yaren Demir, 2’nci Çiğdem Hacısalihoğlu, 3’üncü Çise Göksu Uzun’a da ödülleri verildi. Ardından satranç, resim, şiir ve kompozisyon dallarında ödül alan öğrencilere ödülleri takdim edildi.




Editör: Pusula Gazetesi