Başkan Karaduman, “Teşkilat Başkanımız Soylu, her seçimden sonra bu tip dedikoduların çıktığını, şu anda Zonguldak´ta bununla ilgili herhangi bir çalışmanın olmadığını ifade etti. Tabii, önümüzdeki süreçte farklı bir çalışma olur mu, onu bilemiyoruz. Biz teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, geçtiğimiz hafta AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’ya yaptıkları ziyaretle ilgili bilgiler verirken, Soylu’ya teşkilat içerisinde yenilenmelerle ilgili de sorular yönettiklerini ifade etti.

Başkan Karaduman, “Teşkilat Başkanımız Soylu, her seçimden sonra bu tip dedikoduların çıktığını, fakat şu anda Zonguldak´ta bununla ilgili herhangi bir çalışmanın olmadığını ifade etti. Tabii, önümüzdeki süreçte farklı bir çalışma olur mu, onu bilemiyoruz” dedi.

Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’ya yeni görevinde “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduklarını belirten Karaduman, konuşmasına şöyle devam etti:

“HER ŞEYİ KAYIT ALTINA ALMIŞ OLACAĞIZ”

“Teşkilatla ilgili olarak yaptığımız çalışmaları kendisine aktardık. Önümüzdeki süreçteki cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak yapacağımız çalışmalarla ilgili kendisine bilgi verdik. Tabii, bu arada 30 Mart yerel seçimlerinde yaptığımız çalışmalarla ilgili de değerlendirme yapma şansımız oldu. Teşkilat Başkanımız, önümüzdeki süreçte ‘teşkilat performans sistemi’nin hayata geçtiğini, bundan sonraki süreçte teşkilat çalışmalarının bu şekilde olacağını ifade ettik. Bizden cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de sandık çalışmalarımızın ivedi bir şekilde hazırlanıp, Genel Merkeze gönderilmesini talep etti. Tabii, tüm Türkiye´de çalışmalar başladı. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra sandık çalışmalarımıza başlamıştık. Şu anda teşkilattaki arkadaşlarımız 19 mahallemizdeki, 3 tane beldemizdeki ve köylerimizdeki sandık başkanlarını ve müşahitlerini tespit ediyorlar. Önümüzdeki süreçte bunları Genel Merkeze iletip, beraberinde hemen eğitim toplantılarına başlayacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 10 Ağustos’ta sandık başında duracak sandık görevlilerimizi eğitmiş olacağız. Bununla beraber, ‘teşkilat performans sistemi’ bizim zaten geçmişte teşkilatın yaptığı çalışmaları kapsıyor. Bunları bir form eşliğinde hepsi kayıt altına alınacak. Bunların içinde üye çalışmaları, resmi kurum ziyaretleri, dernek ziyaretleri, sivil toplum ziyaretleri, teşkilatta yaptığımız ilçe toplantılarımız, mahalle toplantılarımız, ilçe danışma toplantılarımız hepsi bu teşkilat performans sisteminin içinde olacak. Bütün teşkilatlarımızın önümüzdeki süreçte karneleri bu şekilde tutulacak ve önümüzdeki yapılacak kongrelerde olsun, teşkilat çalışmalarında ve bayrak değişimlerinde bu çalışmalar ile yeni gelecek arkadaşlara veya devam edecek arkadaşlara bir ışık tutmuş olacak. Biz zaten bu çalışmaları, kongremizden sonra yapıyorduk. Şimdi bunların hepsini kayıt altına almış olacağız. İnşallah teşkilatlarımız için hayırlısı olur.”

“HER SEÇİM SONRASI YAPILAN DEDİKODULAR”

“Zonguldak ile ilgili gündemde olan teşkilatlarda yenilenme söz konusu, biliyorsunuz. Onu da kendisine sorduk. Bununla ilgili olarak da her seçimden sonra bu tip dedikoduların çıktığını, şu anda Zonguldak´ta bununla ilgili herhangi bir çalışmanın olmadığını ifade etti. Tabii, önümüzdeki süreçte farklı bir çalışma olur mu, onu bilemiyoruz. Biz teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde inşallah 10 Ağustos´ta halk oylaması ile yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde de AK Parti´yi temsil edecek bir cumhurbaşkanının seçilmesini isteriz. İnşallah bu seçimde de çalışarak, teşkilatların üzerine verilen görevi yerine getirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Editör: Pusula Gazetesi