TERAKKİ HÜKMEN KAZANDI

Zonguldak Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde Terakkispor, Play-Off maçları sonunda Şampiyonluğa uzandı. Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ligde normal sezonun sezonun sona ermesinin ardından şampiyon takımın belirleneceği Play-Off’larda finale Terakkispor ile Kozlu Belediyespor yükseldi.

Play-Off final serinin ilk maçlarında eşitlik bozulmayınca şampiyonun belli olacağı son maçta Kozlu Belediyespor, mücadeleye çıkmadı. Canpolat Pamay Spor Salonu’nda oynanması gereken mücadeleye Kozlu Belediyespor’un yapılan uygulamaları protesto ederek sahaya çakmadığı belirtiliyor. Terakkispor, rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle mücadeleyi 20-0 maçı hükmen kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

TERAKKİ’DE AİLECEK ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Futbola yeniden adım atan Terakkispor efsanesi, basketbolda da önemli bir başarı elde etti. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ligde ‘Doktorlar’ ismiyle şampiyon olan kadro Terakkispor’da Şampiyonluk kupasını kaldırmasını bildi. Rakibin sahaya çıkmaması nedeniyle antrenman maçı yapan Terakkispor ardından Şampiyonluk kupasıyla poz verdi. Sporcuların aileleri ve çocukları da bu sevince ortak oldu, salonda güzel görüntüler ortaya çıktı.

Editör: Pusula Gazetesi