Zonguldak Belediye Başkanı ve CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir, Karaelmas Mahallesi’nde halka hitap etti.

Akdemir, arıtma tesisini belediye olarak daha devralmadıklarını ve şu anda hala yapan DMP ortaklığını işlettiğini ifade ederek, “Arıtma tesisini biz işletmiyoruz.

Hala şirket işletiyor. Şirket sıkıntı yaşadı. Ama bu sıkıntıyı aşıyorlar. İnşallah teslimini alacağız. 2/B Yasası’nı ben değil, hükümet çıkardı.

Bu konu hükümeti ilgilendiriyor. Bu konu belediyeyi ilgilendirmiyor. Belediye başkan adayı, halkımın gözünün içine baka baka yalan söylüyor.

Yalan söylüyorsun be arkadaşım. Yalan söyleme arkadaşım, doğrusunu söyle de halk seni sevsin. Bu yalanı söyleyeni halk sever mi?

Temizlikçi arkadaşlarımın yanına gitmiş. Değerli arkadaşım, sen benden çok daha fazla belediye başkanısın, 10 yıldır belediye başkanısın ve benden tecrübelisin. İşçilerimin gözünün içine baka baka diyor ki: ‘Başbakanımdan söz aldım. Sizlere böyle maaş vereceğim.’ Sen şimdi hükümet değil misin, sen Başbakanın adamı değil misin, orada niye veremiyorsun?

Gelmişsin benim işçimi gözünün içine baka baka, seçime 3 gün kalmış, kandırmaya çalışıyorsun” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi