Başkan Adayı Malkoç, Karşıyaka seçim bürosundan kalabalık bir grup ile Karşıyaka Mahallesi&[#]8217;nin her mevkisindeki evleri tek tek dolaşarak, baba ocağı mahallelilerinden kendisine destek istedi.

Malkoç&[#]8217;un belediye başkanı seçildiğinde yapacağı projelerin yer aldığı seçim broşürlerinin ev sakinlerine tek tek dağıtıldığı Karşıyaka&[#]8217;daki seçim çalışmasında mahalle sakinlerinde evlerinin camlarına balkonlarına çıkıp Malkoç&[#]8217;a el sallayıp bazıları da evlerinin önüne kadar inerek Malkoç&[#]8217;u adeta bağırlarına bastılar.

Beraberindeki heyetle birlikte doğup büyüdü Karşıyaka Mahallesi&[#]8217;nin sokaklarını ve caddelerini bu defa belediye başkan adayı olarak dolaşan ve zaman zaman mikrofonu da eline alarak mahallerine seslenen CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç, &[#]8220; Sevgili Karşıyakalılar; ana yurdum, baba ocağımdayım. Karşınıza Devrek Belediye Başkan Adayı olarak geldim. Devrek&[#]8217;in geleceği sizlerin vereceği oylara bağlı&[#]8230; 30 Mart seçimlerinde el ele vererek, gönül gönüle birleşerek kazanalım ve Devrek&[#]8217;i hep birlikte yönetelim. Ben sizin içinizden çıkmış, sizin bir kızınızım. Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Çözüm projelerimde hazır. Ben belediye başkanı seçilince, aynı evinizin kapısı gibi belediyenin kapısı da sizlere sonuna kadar açık olacak ve orada kızınızı başkan olarak bulacaksınız. Hangi partiden olursanız olun, hiç fark etmez, bu seçimde oylarınızı Songül Malkoç&[#]8217;a verin ve kazanan hep beraber bizler olalım&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi