ZONGULDAK´ın Gelik Beldesi´nde partisinin belediye başkan adayı göstermediği AK Partili Ramazan Denizer, belediye meclisi toplantısında, "Pensilvanya´dan geliyorum, hocayla görüşmekten çizdiler bizi" diyerek partisini eleştirdi.


Belediye Nikah Salano´nda yapılan Zonguldak belediye meclis toplantısına gecikmeli katılan meclis üyesi AK Partili Ramazan Denizer´in, "Ben Pensilvanya´dangeliyorum. Bu yüzden geç kaldım, kusura bakmayın" diyerek salona girmesi gülüşmelere neden oldu. Gelik Beldesi´nde belediye başkan aday adayı olmasına rağmen partisi tarafından aday gösterilmeyen Ramazan Denizer,gündem maddeleri görüşürükenCHP´li üyelerle birlikte hareket ederek oy kullandı. Denizer, toplantı sonundaki konuşmasındaşöyle konuştu:

"Hocayla görüşmekten çizdiler bizi. Pensilvanya bana doğruyu söyledi. ben de bundan sonra Pensilvanya ne derse onu yapacağım. Pensilvanya´dan haberim yoktu. Oraya gittik, ondan sonra hep çizildik zaten."

"Hamdi Uçar Anonim Şirketi´nden kovdular bizi" diyerekAK Partiİl Başkanı Hamdi Uçar´a gönderme yapan Denizer, gazetecilere yaptığı açıklamada isePensilvanya´ya hiç gitmediğiniancak,partisinin kendisini cemaatçi gibigördüğünü, bunu da toplantıda esprili bir dille anlatmaya çalıştığınısöyledi.
Editör: Pusula Gazetesi