Fatih Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Ve Spor Kulübü, Alaborina Restorant’ta düzenlenen gecede 2. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Melihat Bulut’un Başkanlığını yaptığı Fatih Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Ve Spor Kulübü, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan gecede bir araya geldi.

Düzenlenen geceye Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı aynı zamanda Kulüp Başkanı Melihat Bulut, Müdür Yardımcısı Özcan Aktaş, HEM personeli, HEM Usta Öğretici ve Müzisyenleri, Misafir öğretmenler ve sporcular katıldı. Kulüp Başkanı Melihat Bulut ve eğitmenler hep birlikte kuruluş yıldönümü pastasını keserek gecede eğlencenin tadını çıkardılar.

HEM MÜDÜRÜ KÜÇÜKMUSTAFA: BÜYÜK BİR AİLE OLDUK

Her geçen sene faaliyetlerinin giderek artan bir kulüp olduklarına değinen Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Veysel Küçükmustafa, “İleri yıllarda daha da geniş katılımlarla daha büyük aile haline gelmek istiyoruz. Zonguldak iline kazandırdığımız spor kulübümüz nice yıllar boyu Zonguldak ve Zonguldak halkına hizmet etmesi en büyük dileğimizdir.

Bunun en büyük kanıtı da geçen yıldan bu yana elde ettiğimiz başarılar yeni katılan sporcularımız ve aileleri ve Zonguldak halkının kulübümüze destekleridir.

Bu desteklerde bize daha da büyüyerek Zonguldak’ın en büyük kulübü olma yolunda adımlarımızda daha yürekli atmamıza sebep oluyor. Geceye katılan tüm konuklara iyi eğlenceler diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Nice 20 senelerde beraber olmak ümidiyle.

BULUT: FAALİYETLERİMİZ %100 ARTTI

Gecede konuşan Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı aynı zamanda Kulüp Başkanı Melihat Bulut, “ Kulübümüz düzenlediği bu gece sizleri aramızda görmekten son derece memnunuz. Geçen yıldan bu yıla gelindiğinde kulübümüzün faaliyetlerinde yüzde yüze yakın bir artış oldu. Başarılarımız buna endeksli olarak daha da arttı. Yönetim kurulu olarak hedefimiz daha da büyük kulüp olma yolunda ilerlemek ve Zonguldak halkına daha da fazla sporcu kazandırmaktır. Zonguldak bunu fazlasıyla hak eden bir ilimizdir. Yoğun faaliyet programımız içerisinde gerçekleştirebildiğimiz 2. kuruluş yıldönümü yemeğimizde ayrı önem göstermek istedik hem sporcularımız motivasyonu açısından hem de birlik beraberliğimizin daha da pekişmesi için böyle bir gece de kutlamak istedik bize desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Zonguldak halkına sporcularımıza müzisyenlerimize halk eğitim merkezi personeline ve el sanatları teknolojileri usta öğretici ve kursiyerlere teşekkür ediyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi