Yaman Restaurant´ta yapılan nişan törenine iki ailenin yakınları katıldı.


Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali´nin kızı Şeyda Küçükali ile, Reşat Edgüer´in oğlu Orhan Edgüer dünya evine girmek için ilk adımı attılar. Küçükali ve Edgüer ailesinin yakınları ve dostları nişan töreninde bir aradaydı.


Zonguldak´ın tanınan simalarından Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali kızına nişan yaptı. Şükür- Lütfiye Küçükali çiftinin kızları Şeyda Küçükali ile Reşat-Hatice Edgüer çiftinin oğulları Orhan Edgüer Cumartesi akşamı Yaman (Kilise) Restaurant´da gerçekleştirilen nişan töreninde evliliğe ilk adımı attılar.


Nişan törenine Küçükali ve Edgüer ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, Mahalli İdareler Müdürü Şakir Ali Yazıcıoğlu, Çevre Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın, Bartın Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı İsmet Fındık, Başkan Vekili Aynur Yıldız, Kantinciler Odası Başkanı Süleyman Erbay, Avukat Ali Aygün, İşadamı Naci Orhan, Zonguldak Oto Galericiler Kooparatifi Başkanı Mustafa Özcan, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.


Evliliğe ilk adımlarını atan genç evlilik adaylarının yüzüklerini takan Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref aileleri kutlayarak evliliğe ilk adımlarını atan gençlere mutluluklar diledi.


Eşref bugüne kadar nişan yüzüğü taktığı çiftlerin hiç birinin ayrılmadığını da hatırlatarak; "Şeyda kızımızı yıllardır tanıyor seviyoruz. Bizim çocuğumuz. Evliliğe ilk adımlarını attılar. Nikahlarını da en kısa zamanda kıymak istiyorum" dedi.


Nişan merasiminin ardından davetliler müzik eşliğinde eğlenerek güzel bir gece geçirdiler.


Küçükali ve Edgüer aileleri katılımcılara teşekkür ettiler. Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali´nin kızı Şeyda´nın nişan töreninde çok heyecanlı olduğu gözlenirken, dostları bu heyecanlara alışmasını tavsiye etti.

Editör: Pusula Gazetesi