Kırmacı Mahallesi Muhtarı Hazım Sevinç, beraberinde çok sayıdaki Kırmacılı gençlerle birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı ziyaret etti.

Mahalle gençleri, yeni seçim döneminde de Başkan Posbıyık&[#]8217;ın yanında olduklarını söyleyerek, &[#]8220;Başkanım, mahallemize ve Ereğli&[#]8217;mize yaptığınız hizmetler ortada. Biz Kırmacı gençleri olarak sizin yanınızdayız. Yeter ki siz dik durun. Kırmacı sizinle&[#]8221; diyerek destek verdiler.

&[#]8220;EREĞLİ İNSANI İÇİN DİK DURUYORUM&[#]8221;

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık da, &[#]8220;Beni çok mutlu ettiniz. Kırmacı Mahallesi&[#]8217;nin yanımda olduğunu çok iyi biliyorum. Benim amacım, Ereğli&[#]8217;ye bir şeyler yapabilmek. Herkes iyi bir insan olabilir, ama belediye başkanlığı yapmak için iyi insan olmak yetmiyor. Ereğli, çok hareketli bir yer. Ereğli&[#]8217;de avantacılar var, mafya bozuntuları var, mecliste silah çekmeye kalkışanı var, bunlara iyi insan olmak yetmiyor. Dik duracaksın, lider olacaksın. Ereğli&[#]8217;de çok değerli arkadaşlar var. Benden daha iyi yapacak tanıdığım insanlar da var. İsim isim verebilirim. Ama onlar yanaşmıyorlar. Bu çalkantıya gelmiyorlar. Görüyorsunuz işte, nerede imar-rant işi olanlar, oradan olmazsa oradan meclise adaylığını koymaya çalışıyorlar. Ben bunlara karşı çok büyük mücadele veriyorum. Doğduğum, büyüdüğüm Ereğli&[#]8217;de, insanımız, özellikle gençlerimizin geleceği için, mutluluğu için dik duruyorum&[#]8221; dedi.

Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ve Abalı Sokak sakinleri de, Başkan Posbıyık&[#]8217;a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundular.

Halil İbrahim Uzun, Mehmet Turan ve Ahmet Turan önderliğindeki 1 Nolu Sakindere Sokak yaşayanları da Başkan Posbıyık&[#]8217;a mahallelerinde yapılan yol ve doğalgaz çalışmaları için teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinin yapılan hizmetlerden ötürü teşekküre gelmelerinin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Posbıyık da, &[#]8220;Doğalgaz konusunda, çok sevdiğim ve birçoğunu tanıdığım Sosyete Pazarı yanında bulunan mahalle sakinlerimizin sıkıntıları vardı. Çalışmalar başladı, inşallah onu da çözüyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi