Zonguldak&[#]8217;ın Devrek ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi&[#]8217;nde Cahit Karadeli ile Hüseyin Akyaz&[#]8217;ın sahibi olduğu Tutku Tekstil Fabrikası&[#]8217;nın açılışı yapıldı.

Açılışa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç, MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Danacı, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ramazan Dernek, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Vedat Atasoy, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ve herkese açılışlarına katıldığı için teşekkür eden işyeri sahiplerinden Cahit Karadeli, &[#]8220;Burada biz 50 kişiye istihdam sağlayacağız. 15 tane makinemiz var, yakında bunu 30&[#]8217;a çıkartıyoruz&[#]8221; dedi.

Açılışta hazır bulunan belediye başkan adaylarının da hayırlı, uğurlu olması temennilerinde bulunmalarından sonra AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar bir konuşma yaptı. Milletvekili Ulupınar, &[#]8220;Cahit kardeşimiz ortağıyla beraber burada bir ticarethane açıyor. Geçtiğimiz günlerde de burada bir sıkıntı yaşadı. Makineleri buradan çalındı, ona rağmen yılmadı ve kararlı bir şekilde bu yatırımı yapmaya devam ediyor. Meclis çalışmasına rağmen söz verdim ve açılışı için buraya geldim. Burada hayırlı bir günü yaşıyoruz. Açılışını yapacağımız bu işyerinin hayırlı uğurlu olmasını kendilerine bol kazançlar getirmesini diliyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.

Okunan duaların ve kesilen kurbanın ardından hep birlikte açılış yapılarak, fabrika gezildi.
Editör: Pusula Gazetesi