TERAKKİSPOR’DA YENİ OLUŞUM

Terakkispor yeniden ayağa kalkıyor. Zonguldak’ta amatör futbola damgasını vuran Terakkispor, eski başarılı günlerine dönmek yeni bir oluşum içerisine girdi.

Şenol Yavuz Başkanlığındaki Kulüp, Terakki esnafı ve halkının desteğiyle parlak günlerine dönmek için çalışmalara başladı.

Futbol camiasına önemli isimler kazandıran, Zonguldak’ta amatör futbol denince ilk akla gelen kulüpler arasında bulunan Terakkispor eski günlerine dönmenin planlarını yapıyor.

Terakkispor yönetimi, deneyimli bir ekip oluşturmak için kolları sıvadı.

BANKOĞLU’NUN YENİ ADRESİ TERAKKİ!

Terakkispor, Antrenörlük görevine deneyimli bir ismi getirdi. İkinci Amatör Lig’de mücadele Terakkispor’da Antrenörlük görevini Serkan Bankoğlu yapacak. Kozlu Belediyespor, Zonguldakspor ve Çaycumaspor’da görev yapan Bankoğlu, Terakkispor’u üst liglere taşımak için göreve başladı. Bankoğlu’nun yardımcılığını ise Zonguldak Kömürspor’un alt yapısından tanıdığımız Antrenör Selahattin Turan yapacak.

Bankoğlu, kadroyu oluşturmak için çalışmalara başladığı genç oyuncuların yanı sıra amatör futbolun tecrübeli isimleriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi