KARTEPE MAÇININ PROVASINI SENTETİK’TE YAPTI

Bölgesel Amatör Lig’de lider durumda bulunan Zonguldak Kömürspor, Pazar günü konuk olacağı Kartepe Suadiyespor maçının provasını gerçekleştirdi.

Kartepe ile oynanacak olan karşılaşmanın sentetik çimde oynanacak olmasından Kırmızı-Lacivertliler son çalışmasını Kozlu’da yaptı. Ligde son 7 maçını kayıpsız geçerek en yakın takipçisine 5 puan fark atan Zonguldak ekibinde keyifler yerinde.

Kozlu Sahası’nda yapılan çift kalede Teknik direktör Cahit Terzi, İnegöl Gençlergücü maçında sahaya sürdüğü ilk 11’e as kadroda yer verdi. Kalede Ahmet Arat, savunmada Taylan, Salih, Serkan Burçin, orta sahada Mert, Kenan, Eren, Emrah Ergür, Hüseyin Yılmaz ileri uçta ise Eren Üntürk ve Suat Kerçin yer aldı.

GÖNDERECEK OYUNCUMUZ YOK

Teknik Direktör Cahit Terzi, bazı yerel gazetelerde Durmuş Arda ve yeni transfer Hüseyin Göktaş’nın Kilimli Belediyespor’a gönderileceği yönündeki haberin doğruluk payı olmadığına değindi. Terzi, “Şuan ki mevcut kadromuzdan memnunum, oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz. Şuanda gündemimizde böyle bir durum yok” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi